Εβελίνα Νικόλιζα: Πάλευα ως κορίτσι να μην μπω σε σύγκριση με τη μαμά μου

Εβελίνα Νικόλιζα: Πάλευα ως κορίτσι να μην μπω σε σύγκριση με τη μαμά μου

«Εγώ πάλευα και με σύγκριναν οι υπόλοιποι γύρω μου, αυτό μου ήταν δύσκολο, αλλά ψυχοθεραπεύομαι»

argiraki
Η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε για τη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη, τη σύγκριση μαζί της και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα κοινωνικά δίκτυα, καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον».

Χαρακτηριστικά, για το γεγονός ότι τη συγκρίνουν με τη μητέρα της, δήλωσε: «Παλιά επειδή εγώ πάλευα ως κορίτσι να μην μπω σε σύγκριση με τη μαμά μου - που όλα τα κορίτσια το κάνουν θέλοντας και μη -, εγώ πάλευα και με σύγκριναν οι υπόλοιποι γύρω μου. Αυτό μου ήταν δύσκολο. Αλλά ψυχοθεραπεύομαι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Εβελίνα Νικόλιζα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει: «Έχω πολλά hate comments, με παίρνει και με σηκώνει, δεν συμμαζεύονται. Μου λένε “μας έπρηξες, αυτά δεν είναι για να τα μοιράζεσαι”, για τα κιλά έχω πάρα πολλά σχόλια. Έχω σχόλια για τη μαμά μου, ότι είμαι μπλεγμένη πολιτικά και ότι είμαι βύσμα και με έχει βάλει η μαμά μου στην τηλεόραση. Τα πάντα ακούω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ypwzm7t4dl)
Κλείσιμο

Επίσης, πρόσθεσε: «Κάποιες φορές κλαίω με αναφιλητά και κάποιες φορές δεν δίνω καθόλου σημασία. Έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές με πράγματα και με τα κιλά. Είναι πράγματα που δεν τα έχω λύσει μέσα μου και τα παλεύω ακόμα και ότι με έχει βάλει η μαμά μου σ' αυτή τη δουλειά, γιατί ξέρω ότι δεν είναι έτσι και λέω "ρε γαμώτο, δούλεψα πολύ και προσπάθησα για να κάνω κάτι", οπότε με στενοχωρεί».

Σχετικά με τα παιδιά των επώνυμων που επιλέγουν να εργαστούν και εκείνα στη σόου μπιζ, με αποτέλεσμα την κοινωνική κριτική, η Εβελίνα Νικόλιζα σχολίασε: «Και αυτό υπάρχει στους ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές και πολιτικούς. Σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα είναι πολύ ωραίο να συνεχίσει το παιδί τη δουλειά των γονιών του, π.χ. "τι ωραία που έγινες οδοντίατρος και πήρες το ιατρείο του μπαμπά". Ενώ, σε αυτά τα επαγγέλματα απαγορεύεται».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης