Κατερίνα Παπουτσάκη: Γιατί είπα όχι στο «Just the two of us»

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή η Κατερίνα Παπουτσάκη δηλώνει εξαιρετικά τυχερή, που αυτό το διάστημα έχει παραπάνω από μία δουλειές...

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή η Κατερίνα Παπουτσάκη δηλώνει εξαιρετικά τυχερή, που αυτό το διάστημα έχει παραπάνω από μία δουλειές -συμμετέχει στην παράσταση: «Δούλες» του Jean Jenet- λέγοντας χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People»: «Τα πράγματα είναι φοβερά δύσκολα αφού πολλά θέατρα δεν θα λειτουργήσουν καν φέτος λόγω της κατάστασης που υπάρχει με την οικονομική κρίση, ενώ τα σίριαλ στην τηλεόραση που απορροφούσαν μεγάλο μέρος ηθοποιών θα είναι και πάλι ελάχιστα... Αν με ρωτούσες προσωπικά, αν με δυσκολεύει το ότι παίρνω πια λιγότερα χρήματα από ότι παλαιότερα, θα σου έλεγα πως αντισταθμίζεται απ' το ότι νιώθω πως είμαι πολύ κοντά στην ουσία των πραγμάτων και έχω τη δυνατότητα μέσα από τις τελευταίες μου συνεργασίες, μιας μεγαλύτερης και πιο βαθιάς εσωτερικότητας.»

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι άνοιξε μπαράκι στο Μοναστηράκι.«Είμαστε πολλοί συνέταιροι για έναν πολύ μικρό χώρο και σε καμία περίπτωση δεν περιμένει κανείς από μας να ζήσει από αυτό, αν και πάει καλά. Εξάλλου, ο αδελφός μου με παρότρυνε να μπω σε αυτή τη διαδικασία διότι ενώ είχε πάρει το πτυχίο του από τη Σχολή Εμπορίας και Διαφήμισης, δεν μπορούσε να βρει τη δουλειά που ήθελε και αντ’ αυτού δούλευε ως υπεύθυνος σε διάφορα μαγαζιά. Όταν, λοιπόν, παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία το προσπαθήσαμε και το κάνουμε με πολύ μεγάλη αγάπη».



Πρόσφατα, της έγινε πρόταση για το Just the two of us, εκείνη όμως αρνήθηκε: «Προτιμώ να διαγωνίζομαι μέσα από τη δουλειά μου. Εξάλλου, με ένα τόσο δύσκολο έργο του κλασικού ρεπερτορίου, όπως είναι οι Δούλες του Genet, δεν είχα και το χρόνο για να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Παρ’όλα αυτά, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ αξιοπρεπές show, στο οποίο, ούτως ή άλλως συμμετείχα πέρυσι ως guest».

Όσο για τη σχέση της με τον Ορέστη Τζιόβα; Πηγαίνει περίφημα, το γάμο όμως δεν τον σκέφτεται ακόμη. Αυτή τη στιγμή δεν θα άλλαζε τίποτα στη ζωή της. «Θα τα άφηνα όλα έτσι όπως είναι, δεν θα άλλαζα τίποτα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για όλα αυτά που έχω ζήσει. Ειδικά αυτή την περίοδο, είμαι σε πολύ καλή φάση, νιώθω ότι είμαι πολύ κοντά σε αυτά που θέλω, σε αυτά που αγαπάω, στα όνειρά μου σε σχέση με το θέατρο, πολύ κοντά στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στο σύντροφό μου. Είναι όλα τόσο καλά στη ζωή μου, που λέω συνέχεια δόξα τω Θεώ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr