Άντζελα Γκερέκου: Θα έχουμε δραματικό και ανατρεπτικό φινάλε στην 3η σεζόν της Γης της Ελιάς

Επίσης, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον 4ο κύκλο

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει στην Κέρκυρα και για τo δραματικό φινάλε του τρίτου κύκλου της σειράς, «Η Γη της Ελιάς».

Η 3η σεζόν της σειράς ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου, ενώ τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, η ηθοποιός, στη συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε ότι το τέλος του 3ου κύκλου θα είναι «συνταρακτικό και δραματικό».

Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση στην Κέρκυρα: «Σήμερα είναι η πρεμιέρα, αύριο Σάββατο και Κυριακή στην παράσταση «Sissy in heaven», που είναι η ζωή της πριγκίπισσας Σίσσυ, της «θλιμμένης πριγκίπισσας», που έδωσε μεγάλη μάχη στο κατεστημένο για την μοναρχία, μια ψυχή ελεύθερη που είχε μπει σε έναν «κορσέ» ωστόσο έκανε την δική της επανάσταση. Αγαπούσε πολύ την Κέρκυρα, έχτισε το Αχίλλειο, είναι το 2ο ή 3ο μουσείο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, πρόσθεσε: «Το ανεβάζουμε με μια καταπληκτική ομάδα, το είχαμε ονειρευτεί πολλά χρόνια πριν και εγώ αλλά και η αδικοχαμένη ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη, που τη χάσαμε στο Μάτι, στις πυρκαγιές. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην μνήμη της. είμαστε περήφανοι και πολύ συγκινημένοι».

Για τη «Γη της Ελιάς» η ηθοποιός ανέφερε: «Η «Γη της Ελιάς» σε λίγες μέρες τελειώνει, στις 27 Ιουνίου, και έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τον 4ο κύκλο. Θα δούμε πολλές ανατροπές. Έχουμε αρχικά ένα φινάλε συνταρακτικό και δραματικό φινάλε με αντιφάσεις συναισθημάτων. Η Αθηνά με το Τζον ετοιμάζονται, να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε για την σχέση τους και άλλα συνταρακτικά, που θα τα δούμε στον 4ο κύκλο».

Για τις δράσεις του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, τέλος, η Άντζελα Γκερέκου σημείωσε: «Έχουμε πολύ καλά μηνύματα για τον τουρισμό, έχει ξεκινήσει και στόχος μας είναι να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο. Μας ενδιαφέρει ο ποιοτικός τουρισμός».

Ειδήσεις σήμερα:

Στις 11:30 ο ανασχηματισμός - Λιβάνιος στο Εσωτερικών, Θεοδωρικάκος στο Ανάπτυξης, Κεραμέως στο Εργασίας

Μπουρίνια στη βόρεια Ελλάδα, 38άρια και σκόνη στη νότια - Κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 περιοχές

Τα δέκα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Euro 2024 - Πρεμιέρα στο Μόναχο, τελικός στο Βερολίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr