Το παράπονο του Μπουγιούρη από την Έλενα Ακρίτα

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τα «Μυστικά της Εδέμ» ο ηθοποιός δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό του από τη σεναριογράφο της σειράς, Έλενα Ακρίτα.

Σε τηλεοπτικό κυπριακό σταθμό μίλησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τα «Μυστικά της Εδέμ» ο ηθοποιός δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό του από τη σεναριογράφο της σειράς, Έλενα Ακρίτα.

«Το λάθος της Έλενας είναι ότι δεν κατάλαβε κάποιες δικές μου ανάγκες», δήλωσε και συνέχισε: «Αισθάνθηκα αδικημένος από την αντίδραση κάποιων ανθρώπων, που είπαν ότι θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στη σειρά. Στην απόφασή μου έπαιξε ρόλο ένας συνδυασμός πραγμάτων. Πρώτον, έκανα το σφάλμα - αν μπορεί να θεωρηθεί σφάλμα αυτό- να ξεκινήσω με υπερβάλλοντα ζήλο και κάποια στιγμή, αισθάνθηκα να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου…Ήθελα περισσότερη υποστήριξη. Ένα “ντάντεμα”, μία αγκαλιά. Η Έλενα δεν κατάλαβε τις ανάγκες μου.»

Όσο για τον αν μετάνιωσε που αποχώρησε από το επιτυχημένο σίριαλ του Mega,απάντησε : «Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα, γιατί ένιωσα, από ένα σημείο και μετά, ότι δεν έχω να δώσω κάτι άλλο. Και όταν δεν έχεις να δώσεις κάτι παραπάνω σε μία δουλειά, καλό θα είναι να μην τη συνεχίζεις.»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr