Θανάσης Τσαλταμπάσης για την υποκριτική: Ακόμα και η ανασφάλεια του επαγγέλματος με μαγεύει

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως δεν έχεις τα προς το ζην, πρόσθεσε

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά και την οικονομική ανασφάλεια που αντιμετωπίζουν πολλοί στον χώρο.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι αρχικά, ανέφερε: «Είναι μονίμως ανασφαλές το επάγγελμα του ηθοποιού».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως η ανασφάλεια αυτή τον μαγεύει, καθώς νιώθει πως πρέπει να κυνηγήσει την επόμενη δουλειά του.

«Θα πω κάτι που μπορεί να ακουστεί επικίνδυνο, με μαγεύει ακόμα και η ανασφάλεια του επαγγέλματος. Ακόμα σε αυτά που μου αρέσουν είναι ότι πρέπει να κερδίσω το επόμενο βήμα, δεν είναι δεδομένο. Βέβαια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως δεν έχεις τα προς το ζην», είπε χαρακτηριστικά.


Πρόσθεσε επίσης: «Υπήρχαν και καλύτερες και χειρότερες περίοδοι οικονομικά, που ήταν επιλογή μου. Δεν μπορώ να είμαι σε κάτι που δεν μου αρέσει. Πάντα υπάρχει η ανασφάλεια του τι θα γίνει μετά. Ο καθένας πρέπει να πορευτεί με ό,τι λέει η καρδιά του κι ό,τι αντέχει το στομάχι του».

Τέλος, είπε: «Εγώ ήμουν με έναν τρόπο τυχερός, που από την αρχή έγινε ένα μπραφ με εμένα και ασταμάτητα, είχα κρούσεις. Κάτι γινόταν και οικονομικά μπορούσα να ανταπεξέλθω και κάποιες φορές είμαι καλά οικονομικά, δεν το κρύβω».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr