Δημήτρης Σταρόβας: Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά, είπε η Ματίνα Παγώνη

Δημήτρης Σταρόβας: Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά, είπε η Ματίνα Παγώνη

Θα επανέλθει στο 100%, πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

starovas
Έπειτα από το βίντεο που ανέβασε ο Δημήτρης Σταρόβας έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τη δύναμη με την οποία έχει διαχειριστεί το πρόβλημα υγείας ο καλλιτέχνης και τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει προκειμένου να αναρρώσει πλήρως. Επίσης, αποκάλυψε ότι κάνοντας τις ασκήσεις που του έχουν συστήσει οι γιατροί, η ομιλία του θα επανέλθει.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d225qatwdsix)

Κλείσιμο
Αρχικά, η Ματίνα Παγώνη τόνισε τη γενναιότητα και τη δύναμη με την οποία έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημά του ο Δημήτρης Σταρόβας: «Είναι ένας δυνατός άνθρωπος, ένας σοβαρό άνθρωπος και δείχνει ότι αντιμετώπισε με μεγάλη γενναιότητα αυτό που συμβαίνει στον καθένα μας. Γιατί αυτά μπορεί να σμυβούν στον καθένα μας και είναι ένα μήνυμα προς όλου μας ότι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε ό,τι σοβαρό μας συμβεί. Μπράβο στον Δημήτρη. Είναι μεγάλη προσωπικότητα, για αυτό τον αγαπάει ο κόσμος. Θεέλω να του πω ότι σε λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι όπως ήταν πάντα. Θα είναι κοντά σας, θα είναι μαζί μας και θα τον βλέπουμε και θα μιλάμε μαζί του. Πραγματικά είναι ένα παράδειγμα δύναμης προς όλους τους ανθρώπους».

Επίσης, υποστήριξε ότι ο καλλιτέχνης θα αναρρώσει πλήρως και θα επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν: «Θα επανέλθει στο 100%, απλά πρέπει να κάνει τις ασκήσεις που του έχουμε πει και από εκεί και πέρα ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται ένα διάστημα, δεν πατάς ένα κουμπί και όλα επανέρχονται. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Του στέλνουμε όλοι τα φιλιά μας και να ξέρει, ίσως δεν το ήξερε μέχρι τώρα, ότι είναι ότι είναι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος».

«Έδωσε δύναμη σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε μια τέτοια κατάσταση. Στη ζωή πρέπει να τολμάμε και να μην φοβόμαστε», σημείωσε η Ματίνα Παγώνη και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Έχει ραγδαία εξέλιξη πάει πολύ καλά και δεν θα έχει πρόβλημα σε λίγο καιρό».

«Οι γιατροί κάνουν ό, τι μπορούν αλλά αν ο ίδιος ασθενής δεν συνεργαστεί, να ξέρετε ότι δεν μπορεί να έχει πάντα επιτυχία ο γιατρός με τον ασθενή του», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Συγκλονιστικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο - Κάθε μέρα βελτιώνομαι, λέει

Βαθιά συγκινημένος εμφανίζεται στο πρώτο του βίντεο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αρχικά φαίνεται ότι ακόμα έχει κάποιες δυσκολίες στην ομιλία του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, όμως όπως λέει κάθε μέρα βελτιώνεται.


Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να γνωστοποιήσει ο ίδιος για την πορεία της υγείας του.

Ταυτόχρονα, με δάκρυα στα μάτια, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βρίσκονται δίπλα του όλο αυτό το διάστημα της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του, κάνοντας ειδική αναφορά στη σύντροφο του «την Αννούλα μου».

Τα όσα είπε στο βίντεο του ο Δημήτρης Σταρόβας:

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι πως έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στην ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ».


Ειδήσεις σήμερα

Πού πάνε οι βάσεις των Πανελλαδικών - Πέφτουν κάτω από 18.000 μόρια οι Ιατρικές, χαμηλώνει 500 μόρια και το Πολυτεχνείο

Λουκέτο 48 ωρών σε κατάστημα πολυεθνικής στο Σύνταγμα - Δεν διαβίβασε πάνω από 21.000 αποδείξεις

Βίντεο: Πελάτης πέταξε καφέ σε εργαζόμενη επειδή του φάνηκε ακριβός και εκείνη του έσπασε το παρμπρίζ με σφυρί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης