Βάνα Μπάρμπα - Στράτος Τζώρτζογλου: Αναπολούν αστείες στιγμές πίσω από τη σειρά που πρωταγωνίστησαν

Βάνα Μπάρμπα - Στράτος Τζώρτζογλου: Αναπολούν αστείες στιγμές πίσω από τη σειρά που πρωταγωνίστησαν

Η ατάκα «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα» άρεσε γιατί η Τζένη είχε ένα ψεύδισμα, ακόμη μας το λένε, δήλωσε ο ηθοποιός

mparmpa-stratos
Η Βάνα Μπάρμπα και ο Στράτος Τζώρτζογλου παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη περιγράφοντας άγνωστες ιστορίες από τη σειρά «Το σημάδι του έρωτα» 26 χρόνια μετά.

Οι ηθοποιοί μίλησαν στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Αρχικά, ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε: «Όταν μου έγινε η πρόταση μου είπαν ότι θα υποδυθώ το κακό παιδί, είχα συνηθίσει να παίζω τα καλά παιδιά, είπα "θα είναι πολύ ενδιαφέρον να είμαι με τη Βάνα και να είμαι ο κακός γιος"».

Σε άλλο σημείο, περιέγραψε μια σκηνή: «Η Βάνα Μπάρμπα ήρθε στο γύρισμα με ένα διχτυωτό φόρεμα υπέροχο και μπότες για να γυρίσει μία σκηνή που έπρεπε να ανέβει σε μία ελιά. Ο Σοφιανόπουλος έπαθε εγκεφαλικό, πάθαμε όλοι εγκεφαλικό από τη Βάνα».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d224mks8ykjt)

Η Βάνα Μπάρμπα είπε από την πλευρά της: «Ο Λευτέρης Καπώνης ήταν ο συνδετικός κρίκος για το “Σημάδι του έρωτα”. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον Καπώνη ήταν “για τι λεφτά μιλάμε;”, μου λέει “θα διαβάζεις όμως”. Ο Στράτος ήταν δοσμένος στη δουλειά, εγώ ήμουν λίγο ερωτευμένη, αγαπούσα τη ζωή περισσότερο από την τέχνη μου.

«Με τη Βάνα υπήρχε ένας εξευγενισμένος ερωτισμός», σχολίασε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Η ηθοποιός, σε μια φάση της συνέντευξης, αφηγήθηκε ένα περιστατικό με ένα άλογο κατά τη διάρκεια μιας σκηνής: «Ήμουν σε μία σκηνή πάνω σε ένα άλογο, έβγαλα μία χτένα να χτενιστώ κι μου γλίστρησε και έπεσε πάνω στο άλογο που αφήνιασε, παραλίγο να σπάσουμε το κεφάλι μας».

Επίσης, πρόσθεσε: «Με τον Στράτο δεν τσακωθήκαμε ποτέ, υπήρχε μία χημεία που άρεσε στον κόσμο. Ήμασταν φίλοι με τον Γιάννη Πάριο, ήρθε στο γύρισμα κι έγραψε το "Δώσε μου λιγάκι ουρανό" σε ένα πακέτο τσιγάρα. Η Τζένη Μπότση είχε πολύ σεξαπίλ, βγαίναμε μαζί μετά τα γυρίσματα».
newego_LARGE_t_1401_107021134
Στράτος Τζώρτζογλου και Βάνα Μπάρμπα στο «Σημάδι του Έρωτα»

Για την περίφημη ατάκα «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα», ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε: «Η ατάκα “Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα” άρεσε γιατί η Τζένη είχε ένα ψεύδισμα, ακόμη μας το λένε. Τους ιντρίγκαρε στο “Σημάδι του έρωτα” ότι υπήρχε ένας απαγορευμένος έρωτας μέσα στην οικογένεια. Τώρα είναι πιο έντονο αυτό που μας λένε για τη σειρά, ειδικά άμα μας δούνε μαζί».

Τέλος, για την επιτυχία της σειράς, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε: «Το πιο συγκινητικό ήταν το τελευταίο μας γύρισμα, ο Στράτος έδινε την ψυχή του, εγώ βαριόμουν, πόναγαν τα πόδια μου. Η τηλεθέαση μας ήταν εξηνταριά και βάλε. Όλη την ώρα μας λένε την ατάκα με τον Κωστάκη και τη χωριάτισσα, τα νευρά μου. Μας έλεγαν ότι ήμασταν ζευγάρι και έκτος σειράς, άλλα όχι χυδαία και ενοχλητικά».

Ειδήσεις σήμερα

Νεαρή κοπέλα επανέφερε 75χρονο που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου στον Βόλο - «Είχα χάσει τον παππού μου με τον ίδιο τρόπο»

Ο Λύτρας ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά και αφέθηκε ελεύθερος! Δείτε τις δηλώσεις του


H ακτινογραφία της ευρωκάλπης και της μεγάλης αποχής - Από το κέντρο τελικά οι απώλειες για τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης