Μυρτώ Αλικάκη: Μου αρέσει να φροντίζω τους ανθρώπους, είναι σημαντικό να νιώθεις ικανός

Μυρτώ Αλικάκη: Μου αρέσει να φροντίζω τους ανθρώπους, είναι σημαντικό να νιώθεις ικανός

Το να δέχομαι φροντίδα όμως είναι κάτι εξίσου σημαντικό, πρόσθεσε

myrtoalikaki2
Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε σε συνέντευξή της, την Τρίτη 18 Ιουνίου, για τους γιους της, το πώς διαχειρίζεται τις εντάσεις στη ζωή της, αλλά και το πόσο τη βοηθάει να προσφέρει τη φροντίδα της σε άλλους ανθρώπους.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο πλατό «Πάμε Δανάη» και αρχικά ανέφερε για τα παιδιά της, ότι γνωρίζουν πως είναι ένας κοινωνικός και ζωντανός άνθρωπος.

«Ξέρουν ότι η μαμά τους δεν θα είναι μόνη της. Έχουν μια μαμά που είναι κοινωνική και ζωντανή. Είναι άγνωστη έννοια για μένα η μοναξιά. Αυτό που μου λείπει είναι η μοναχικότητα. Πιστεύω ότι με εμπιστεύονται ότι "θα βρω την άκρη". Δεν είμαι εκδικητική. Όταν ήταν πιο μικροί οι γιοι μου ήμουν πιο ανοιχτόμυαλη» είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d22zazs7zm1l)

Κλείσιμο
Σχετικά με το αν εκείνη έχει επιζητήσει την προσοχή στη ζωή της, απάντησε: «Όλοι το έχουμε κάνει αυτό κάποια στιγμή. Το θεωρώ ελάττωμα που δεν το κάνω αρκετά, και είναι από ψωροπερηφάνια, από αυτάρκεια. Δεν είναι καλό αυτό που κάνω. Γενικά, επειδή αυτό δεν το κάνω και οι άνθρωποι πολύ συχνά "βολεύονται" δίπλα μου, τους "εκπαιδεύω" με λάθος τρόπο. Μου αρέσει να φροντίζω τους ανθρώπους. Το να δέχομαι φροντίδα όμως είναι κάτι εξίσου σημαντικό και πιστεύω έχω βελτιωθεί. Είναι σημαντικό να νιώθεις ικανός».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d230l16ur46x)

Στην πορεία, η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε στις περιόδους της ζωής της, κατά τις οποίες έχει βιώσει πόνο.

«Δεν πονάνε όλα τα πράγματα το ίδιο, κάποια πονάνε υπερβολικά. Τίποτα δεν είναι τόσο απαλό όσο φαίνεται, δεν νιώθω ότι τα πράγματα έχουν έρθει εύκολα. Έχω πονέσει και έχω προσπαθήσει πολύ για να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν αντέχει καθόλου τον πόλεμο. Ανήκω στις "ειρηνευτικές δυνάμεις". Ηρεμώ τις εντάσεις και στην ζωή μου θέλω ειρήνη» υπογράμμισε.

Τέλος, η Μυρτώ Αλικάκη προσέθεσε: «Νομίζω ότι μπορούν να συνυπάρχουν δύναμη με την ευαισθησία. Μεταξύ μας να επικοινωνούμε, να μην μαζεύουμε πολλά σκουπίδια μέσα μας, να τα πετάμε. Το καλό και το κακό συνυπάρχουν μέσα μας. Δεν με γοητεύουν οι κακοί άνθρωποι, είναι προβλέψιμοι και αδιανόητα βαρετοί και νάρκισσοι».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d230vy85eqz5)



Ειδήσεις σήμερα:

Οι τρεις αλλαγές που εξετάζονται για το ΑΣΕΠ με στόχο την επιτάχυνση των διορισμών – Πώς θα γίνονται οι προσλήψει

«Κοκτέιλ» ζέστης και ισχυρών ανέμων μέχρι και το Σάββατο - Οι θερμοκρασίες μέχρι και τις 25 Ιουνίου


Η σύζυγος του Λύτρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κίνδυνο, εκτιμά ο Άρειος Πάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης