Γιώργος Λιανός: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο

Έπεσαν κάποια τηλέφωνα με διερευνητικό ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στην υπάρχουσα συνεργασία μου, σχολίασε για τα τηλεοπτικά του σχέδια 

Ο Γιώργος Λιανός, λίγο αφότου επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε για τον φετινό κύκλο του «Survivor», τα τηλεοπτικά του σχέδια και άλλα, στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Αρχικά, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Ο τελικός θα γίνει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία απλώς φέτος θα είναι live αγώνισμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του "Survivor"».

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Τα νούμερα είναι μία πάνω και μία είναι κάτω».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Exathlon.

Σχετικά με το αν θα επιστρέψει το «Survivor» με νέο κύκλο, ο παρουσιαστής σημείωσε: «Δεν έχω ιδέα, φαντάζομαι πως ναι» και πρόσθεσε: «Γυρίσαμε να ξεκουραστούμε λιγάκι. Δεν θέλω να μιλήσουμε καθόλου για την τηλεόραση».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός για το αν θα παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή, απάντησε: «Δεν θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή στην παρούσα φάση, ο Γρηγόρης το κάνει εξαιρετικά. Με πήραν και με ρώτησαν ποιος θα μπορούσε να κάνει το "My Man Can", τους πρότεινα τον Φάνη Λαμπρόπουλο, γιατί έχει αυτή την τρέλα».

Τέλος, για τις προτάσεις που έχει, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε: «Έπεσαν κάποια τηλέφωνα με διερευνητικό ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στην υπάρχουσα συνεργασία μου, για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου και αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε. Το θέμα είναι να τα κάνεις όλα με όρεξη και να διατηρείς τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, κάθε νέα πρόκληση είναι καλοδεχούμενη».

Ο τελικός του «Survivor» είναι την Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναζητείται ο Λύτρας για να συλληφθεί και κρατείται η πρώην σύζυγός του μετά από μηνύσεις της Πολυζωγοπούλου

Με τη βούλα του νόμου η 6η μέρα εργασίας από την 1η Ιουλίου: Ποιες επιχειρήσεις αφορά, πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που κύματα παρασύρουν 20χρονη σε παραλία στη Ρωσία - Δεν την έχουν βρει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr