Δανάη Μπάρκα: Αφιέρωσε στον Αντίνοο Αλμπάνη το «Έρωτά μου ανεπανάληπτε» - Δείτε βίντεο

Δανάη Μπάρκα: Αφιέρωσε στον Αντίνοο Αλμπάνη το «Έρωτά μου ανεπανάληπτε» - Δείτε βίντεο

Είσαι μεγάλη αγάπη, είπε η παρουσιάστρια στον ηθοποιό, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της

barka_antinooos
Η Δανάη Μπάρκα είχε καλεσμένο, στην εκπομπή που παρουσιάζει, τον Αντίνοο Αλμπάνη, από τον οποίο δεν έκρυψε ότι του έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Για να προλογίσει τον ηθοποιό στο τηλεοπτικό κοινό το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουνίου, η παρουσιάστρια επέλεξε να του κάνει μια αφιέρωση. Πιο συγκεριμένα, άρχισε να τραγουδάει και να χορεύει στην περιστρεφόμενη καρέκλα της, το «Έρωτά μου ανεπανάληπτε» της Τζένης Βάνου με τον ηθοποιό να χαμογελάει.

«Συγγνώμη, είναι μια προσωπική μου στιγμή με έναν άνθρωπο που τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Πήγαινα στο σχολείο και υπήρχε μια αγάπη. Αντίνοε είσαι μεγάλη αγάπη αυτής της εκπομπής» είπε η Δανάη  Μπάρκα μετά το ρεφρέν που ακούστηκε στο πλατό του «Πάμε Δανάη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d24pucbmsf09)

Κλείσιμο
Αναφορικά με το κομμάτι της συνέντευξης, ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον εαυτό του, λέγοντας αρχικά ότι βάζει τη λογική μπροστά και μετά το συναίσθημα. Όπως είπε: «Νομίζω ότι περισσότερο υπερισχύει η λογική σε μένα. Υπάρχουν και φορές που το συναίσθημά μου έρχεται και καπελώνει το υπόλοιπο αλλά περισσότερο είμαι προς τη λογική. Σε κάποια πράγματα κάνω λίγο και τα στραβά μάτια, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και χρειάζονται δεύτερη και τρίτη ανάγνωση».

Τέλος, ο ηθοποιός τόνισε ότι: «Δεν ξέρω αν η κυνικότητα βοηθάει ή όχι, σίγουρα μου δημιουργεί ένα αίσθημα συνειδητοποίησης μιας πραγματικότητας η οποία είναι πάρα πολύ σκληρή. Είμαι από τους ανθρώπους που αν υπάρχει μια πιθανότητα να συμβεί το χειρότερο δυνατό σενάριο, αυτό θα σκεφτώ πρώτα. Θέλω να είμαι προετοιμασμένος για το χειρότερο».


Ειδήσεις σήμερα:

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται ο Απόστολος Λύτρας

Ο Κούγιας κάνει μήνυση στην Σοφία Πολυζωγοπούλου για το μήνυμά της σε συνεργάτη του Λύτρα

Βραβείο MAD με μπηχτή από τη Νέγκα στη Σάττι: Έκανε αναφορά στο χασμουρητό λέγοντας «διαφωνώ μαζί της»







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης