Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Δεν υπάρχει «έτυχε» στο θέμα της εγκυμοσύνης, πρέπει να είσαι σίγουρος για να μη μεγαλώσεις ένα τέρας

Αν ποτέ σας πω ότι είμαι έγκυος, θα είναι επειδή το θέλω όντως και όχι επειδή έτυχε, πρόσθεσε το μοντέλο 

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα και διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της σε προσωπικό επίπεδο.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram συχνά της κάνουν ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή και αυτή τη φορά, κάποιος θέλησε να τη ρωτήσει αν σκοπεύει να μείνει έγκυος.

Σε Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιος τη ρώτησε: «Έχεις πει δεν θέλεις ακόμα παιδί κλπ. Αν σου τύχαινε τι θα έκανες;».

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε: «Δεν υπάρχει "τύχαινε" σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Και εγώ το θέμα παιδιού το βλέπω ως κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Φέρνεις έναν άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη, πρέπει να είσαι 100% συνειδητοποιημένος ότι θα το μεγαλώσεις όπως του αξίζει και πρέπει, για να σταθεί σε αυτή την κοινωνία, και ότι δεν θα μεγαλώσεις ένα τέρας επειδή εσύ τελικά δεν ήσουν έτοιμος και έτυχε. Οπότε προσέχω, αν ποτέ σας πω ότι είμαι έγκυος, θα είναι επειδή το θέλω όντως και όχι επειδή έτυχε».

Δείτε την απάντησή της:




Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε εκ νέου η επιστροφή του Starliner από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό


Ερμής, η νέα μασκότ της «επίσημης αγαπημένης»


Πέθανε στα 101 της η μητέρα του Πελέ - Δεν είχε μάθει για τον θάνατο του γιου της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr