Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι δύσκολο άτομο για να με κάνουν ό,τι θέλουν οι γυναίκες

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι δύσκολο άτομο για να με κάνουν ό,τι θέλουν οι γυναίκες

Ήμουν ένας αντάρτης της τηλεόρασης, που επειδή είχε επιτυχία, δεν μπορούσαν να τον εξορίσουν, πρόσθεσε ο παρουσιαστής

andreas-mikroutsikos
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και τις γυναίκες.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, δήλωσε: «Την τηλεόραση την έκανα για να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Σαν δυνατότητα, να βλέπω τον κόσμο και να μιλάμε σαν να είμαστε οικογένεια. Σήμερα, η ανάγκη η οικονομική μου επιτάσσει να δουλέψω, γιατί καταστράφηκα οικονομικά. Δεν είναι μόνο ο βιοπορισμός, αλλά και η έκφραση».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το ότι λέγονται απόψεις δεν πρέπει να το δαιμονοποιούμε και να λέμε ότι είναι ίντριγκα. Αν πει κάποιος κάτι κι εγώ έχω την αντίθετη άποψη, πρέπει να απαντήσω. Πρέπει να σεβαστώ την άποψή του και να πω ότι έχω διαφορετική. Αν είναι προκλητικός, πρέπει να την καυτηριάσω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d26f46fxwt01)
Κλείσιμο

Για τον εαυτό του τόνισε: «Ήμουν ένας αντάρτης της τηλεόρασης που επειδή είχε επιτυχία δεν μπορούσαν να τον εξορίσουν. Η ανάγκη για νέα πρόσωπα υπάρχει σε όλους τους χώρους. Στην τηλεόραση είναι επιτακτική».

Όταν ρωτήθηκε ποιους θεωρεί τους καλύτερους παρουσιαστές, απάντησε: «Ξεχωρίζω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ό,τι πιάσει, μπορεί να το χειριστεί με τον δικό του τρόπο. Ο Λιανός κάνει εξαιρετική μετάδοση με ταχύτητα και χιούμοορ, ο Ευαγγελάτος, ο Χατζηνικολάου και ο Θεοδωράκης. Η Έλλη Στάη και μια σειρά από γυναίκες δημοσιογράφους που έτρεμαν οι πολιτικοί».

Ο παρουσιαστής περιέγραψε επίσης, ένα αστείο περιστατικό που του έχει τύχει. «Έχει τύχει να φιλάω την κοπέλα μου στον δρόμο και ήρθε ένας και μου χτυπησε την πλάτη. Του είπα "τι παρεμβαίνεις, ούτε να φιλήσω δεν μπορώ;" και μου είπε "εσύ θα φιλάς όλη μέρα, εγώ δεν θα σε ξαναδώ". Μιλούσαμε για μισή ώρα», περιγράφει.

Όσο για τις γυναίκες είπε: «Είμαι δύσκολο άτομο για να με κάνουν ό,τι θέλουν οι γυναίκες».

Τέλος, για τα τηλεοπτικά πρόσωπα ανέφερε: «Τη Φαίη Σκορδά δεν τη γνωρίζω τηλεοπτικά. Την Ελένη Μενεγάκη την ξέρω απ' έξω κι ανακατωτά. Εκτιμώ τον Λιάγκα σε αυτό που κάνει, αλλά σαν τηλεοπτική προσωπικότητα προτιμώ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Γιώργος Λιάγκας πιάνει την είδηση και τη χτυπάει κάτω σαν χταπόδι. Είναι ταλέντο που δεν το έχει ο Γρηγόρης, ο οποίος κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι δύο αξιόμαχοι παρουσιαστές, δεν θα μπορούσα να τους συγκρίνω».


Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε εκ νέου η επιστροφή του Starliner από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό


Ερμής, η νέα μασκότ της «επίσημης αγαπημένης»


Πέθανε στα 101 της η μητέρα του Πελέ - Δεν είχε μάθει για τον θάνατο του γιου της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης