Κατερίνα Ζαρίφη: Η Ελένη Μενεγάκη έχει αυτόν τον αέρα της πραγματικής σταρ

Κατερίνα Ζαρίφη: Η Ελένη Μενεγάκη έχει αυτόν τον αέρα της πραγματικής σταρ

Επίσης, η παρουσιάστρια μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια

zarifi
Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια, την Ελένη Μενεγάκη και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο θέατρο.

Αρχικά, η παρουσιάστρια ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο «Secret»: «Κάνω σχέδια, αλλά ακόμη δεν έχω το πλαίσιο του πώς και τι. Η τηλεόραση στις μέρες μας είναι σε μια αστάθεια και πιστεύω ότι θα αργήσουμε φέτος να κατασταλάξουμε. Είναι μια δουλειά που αγαπώ και θα ήθελα να παραμείνω και του χρόνου. Δεν είμαι όμως εξαρτημένη από το… γυαλί».

Σχετικά με το αν θα κάνει κάποια θεατρική παράσταση, απάντησε: «Αυτό κι αν μου έχει λείψει! Το θέατρο είναι ένα δημιουργικό ναρκωτικό, που σου μαθαίνει άπειρα πράγματα. Θέλω σίγουρα του χρόνου να επιστρέψω στη σκηνή».

Για το αν προτιμάει την ηθοποιία ή την παρουσίαση, η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε: «Εδώ τώρα μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και η απάντηση είναι… το ραδιόφωνο! Αυτός είναι ο μόνιμος σύντροφός μου και πιο πιστός. Είναι η δουλειά που γνωρίζω καλύτερα από όλες και δεν έχω σταματήσει εδώ και 27 χρόνια».

Κλείσιμο
Σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από το MEGA, δήλωσε: «Η Ελένη έχει αυτόν τον αέρα της πραγματικής σταρ. Είναι μια γυναίκα με το χρωμόσωμα Χ. Δεν μπορώ να σου πω αν θα λείψει, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι του χρόνου δεν θα τη βλέπουμε κάπου. Την αγαπώ και θέλω να υπάρχει στην τηλεοπτική -και όχι μόνο- καθημερινότητά μου».

Τέλος, για το αν θα επιθυμούσε να παρουσιάσει ή να συμμετάσχει και πάλι σε κλασική πρωινή εκπομπή, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Μόνο σε αυτή θα έκανα. Αν και δημοσιογράφος και με πολύ διάβασμα στην Εγκληματολογία, θα ήθελα ένα πρωινό κέφι, χορό, ξεφάντωμα. Οχι για αποβλάκωση, αλλά για θετική ενέργεια. Και φυσικά με ένα κομμάτι σατιρικού σχολιασμού της επικαιρότητας».

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: «Μανιφέστο» κατά του ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα - Δεν υπάρχουν τοτέμ, δεν θέλουμε ελεγχόμενους σωτήρες

Euro 2024: Η Ιταλία ισοφάρισε στο 90+8' την Κροατία και προκρίθηκε ως 2η - Πρώτη η Ισπανία - Δείτε τα γκολ

Survivor 2024: Ο Γκιουλέκας νικητής του τελευταίου επάθλου, στο Γαλάτσι με νέο αυτοκίνητο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης