Δημήτρης Σταρόβας: Η βελτίωση στην ομιλία του είναι πιο πίσω σε ρυθμό, λέει η σύντροφός του

Ωστόσο, η Άννα Σταθάκη επισήμανε ότι ο μουσικός σημείωσε ξαφνική βελτίωση στο παίξιμο της κιθάρας και χάρηκε πολύ με αυτό

Η Άννα Σταθάκη σχολίασε το βίντεο που ανέβασε ο Δημήτρης Σταρόβας, στο οποίο κατέγραψε τον εαυτό του να παίζει κιθάρα, λίγο καιρό μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Ο μουσικός, σημείωσε ξαφνική βελτίωση σε αυτό και τον χαροποίησε πολύ αυτή η εξέλιξη, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Πρωινό» η σύντροφός του.

Όσο για τα προβλήματα στην ομιλία του Δημήτρη Σταρόβα, η Άννα Σταθάκη ανέφερε ότι αν και παραμένουν και η βελτίωση είναι πιο αργή σε χρόνο, θα τα ξεπεράσει γιατί «είναι αγωνιστής».

«Βελτιώθηκε θεαματικά το παίξιμο της κιθάρας ξαφνικά, εχθές το πρωί. Χάρηκε πολύ με αυτό. Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό αλλά προχωράει καλά. Είναι αγωνιστής, θέλει να επανέλθει» δήλωσε πιο συγκεκριμένα.

Δείτε το βίντεο

Το βίντεο που παίζει κιθάρα
Μερικές μέρες μετά το βίντεο που ανάρτησε, στο οποίο μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία του και συγκίνησε το Instagram, ο Δημήτρης Σταρόβας επανήλθε με νέα ανάρτηση. Στο κλιπ που ανέβασε και πάλι μέσω Instagram, το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, κατέγραψε τον εαυτό του να σολάρει με την κιθάρα του ένα κομμάτι, που όπως σημείωσε ο ίδιος, το έπαιξε «έτσι κι έτσι».


Μπορεί το αποτέλεσμα να μην άρεσε και πολύ στον Δημήτρη Σταρόβα, αλλά οι ακόλουθοί του τον αποθέωσαν. Από τους πρώτους που σχολίασαν το βίντεο, ήταν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης και η Σμαράγδα Καρύδη.

«Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!» σχολίασε ο Μίλτος Πασχαλίδης ενώ οι υπόλοιποι «πλημμύρισαν» με καρδιές το κλιπ.

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Το συγκινητικό βίντεο που μιλάει για την υγεία του
Πριν λίγες μέρες, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ανέβασε ένα κλιπ, που αρχικά φαίνεται ότι ακόμα έχει κάποιες δυσκολίες στην ομιλία του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, όμως όπως είπε κάθε μέρα βελτιώνεται.


Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να γνωστοποιήσει ο ίδιος για την πορεία της υγείας του.

Ταυτόχρονα, με δάκρυα στα μάτια, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βρίσκονται δίπλα του όλο αυτό το διάστημα της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του, κάνοντας ειδική αναφορά στη σύντροφο του «την Αννούλα μου».

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι πως έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στην ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ» είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το τελευταίο πρωτοσέλιδο της Αυγής - Πυρ ομαδόν και κατακραυγή για την απόφαση Κασσελάκη να κλείσει η ιστορική εφημερίδα

Survivor 2024: Εκτός του μεγάλου τελικού ο Γιώργος Γκιουλέκας - Δείτε όσα έγιναν στον ημιτελικό

Βρετανία: Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για εισβολή σε ιδιοκτησία του Ρίσι Σούνακ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr