Ιφιγένεια Τζόλα: Αντιμετώπισα bullying, δεχόμουν μηνύματα για τον σωματότυπό μου και τα κιλά μου

Ιφιγένεια Τζόλα: Αντιμετώπισα bullying, δεχόμουν μηνύματα για τον σωματότυπό μου και τα κιλά μου

Τους είχα ενημερώσει όλους ότι μην ανησυχείτε, είμαι υγιέστατη, δήλωσε η ηθοποιός

tzola_266
Η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, λίγο πριν το φινάλε του Γ’ κύκλου της σειράς «Η γη της ελιάς». Mεταξύ άλλων, μίλησε για το bullying που έχει κατά καιρούς δεχτεί για τα κιλά της. 

«Αντιμετώπισα bullying, δεχόμουν μηνύματα για τον σωματότυπό μου και τα κιλά μου. Επειδή ήμουν αδύνατη. Τους είχα ενημερώσει όλους ότι μην ανησυχείτε, είμαι υγιέστατη, αγαπώ το σώμα μου και ο κάθε άνθρωπος πρέπει να αγαπά το σώμα του», η ηθοποιός παραδέχθηκε.

Σε άλλο σημείο, η Ιφιγένεια Τζόλα μίλησε για το φινάλε της 3ης σεζόν της «Γης της Ελιάς»: «Πάμε για 4η σεζόν με τη “Γη της ελιάς” και είμαι πολύ ευγνώμων που ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτή τη δουλειά», σχολίασε η ηθοποιός.

Για την ηρωίδα που υποδύεται, η Ιφιγένεια Τζόλα σημείωσε: «Ο ρόλος, σαν χαρακτήρας, δεν ήταν στην αρχή τόσο κοντά σ’ εμένα. Πλέον η “Βασιλική” πατάει στα πόδια της, ξέρει τι θέλει, αγωνίζεται, κάτι που το κάνω κι εγώ σαν Ιφιγένεια».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d29vz89786c1)

Το πρώτο της βήμα στην υποκριτική έγινε σε ηλικία 8 χρόνων, όταν υποδύθηκε τη μικρή Αλίκη (Βουγιουκλάκη) στη σειρά «Έχω ένα μυστικό». Στη συνέχεια ακολούθησε η συμμετοχή της στη θρυλική σειρά «Το νησί», όπου επαλήθευσε όπως η ίδια λέει πως «αυτό που την κάνει ευτυχισμένη είναι η υποκριτική».

Παράλληλα, η Ιφιγένεια Τζόλα αναγνώρισε πόσο σημαντική ήταν η στήριξη των γονιών της σε όλη την πορεία της και συμπλήρωσε: «Λατρεύω τη μητέρα μου, είναι δίπλα μου σε όλα, είναι πραγματικά ο φύλακας άγγελός μου».

Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα.

«Μ’ αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο. Προσπαθώ να απαντώ σε όσο περισσότερα μηνύματα μπορώ. Είναι ένας τρόπος έκφρασης, για να δείξω κάποιες πτυχές της Ιφιγένειας», ανέφερε η Ιφιγένεια Τζόλα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς φτάσαμε στη συμφωνία που χάρισε στον Τζούλιαν Ασάνζ την ελευθερία του μετά από 13,5 χρόνια

Μητσοτάκης στην ΚΟ: Οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια - Η κριτική των βουλευτών


Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Έρευνα και για προγενέστερες πράξεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης