Η Μενεγάκη σολάρει και η Σκορδά κρατά κλειστά τα χαρτιά

Η Μενεγάκη σολάρει και η Σκορδά κρατά κλειστά τα χαρτιά

Λίγο πριν το τέλος Ιουνίου, η αυτοαναφορικότητα των παρουσιαστριών χτυπάει κόκκινο

tv-faih-menegaki
Θυμήθηκα μία πολύ ωραία ιστορία. Την περίοδο που η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μέσα σε δύο εκπομπές έχει πει όλα όσα δεν έχει πει στις συνεντεύξεις της όλα τα χρόνια, έφευγε από τον Alpha.Το τι είχε γίνει τότε, είναι ακόμη απερίγραπτο. Μόνο πλερέζα δεν έβαλε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Τότε, θυμάμαι πολύ καλά ότι στο ΘΕΜΑ είχε δημοσιευθεί ένα εξαιρετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ – βόμβα που ουσιαστικά έκανε γνωστή την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από την τηλεόραση. Όχι δικό μου. Οι πληροφορίες ήρθαν από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, όχι από την ίδια, και ακολούθησε ένα δεύτερο ρεπορτάζ που ουσιαστικά κατέγραφε τα γεγονότα και από τις δύο πλευρές. Υπήρχε δηλαδή και η πλευρά του Alpha. Αυτό το αφηγούμαι για να θυμηθούμε λίγο το ότι όταν υπάρχει λόγος, όλοι μιλούν.

Ακολούθησε τους επόμενους μήνες, μία ανακαίνιση στα στούντιο που στεγάζονταν τα πλατό και τα καμαρίνια των εκπομπών του σταθμού. Σε έναν τοίχο, μία επιγραφή δύσκολα σβήνεται. Τότε εργαζόμουν στον Alpha. Πλησιάζω και διακρίνω ένα όνομα: ΕΛΕΝΗ. Είναι δίπλα στο παλιό καμαρίνι της. Την συγκεκριμένη φωτογραφία την δίνω για πρώτη φορά στην δημοσιότητα. Το όνομά της αχνοφαίνεται. Δεν σβήνεται εύκολα. Ούτε τώρα θα «σβήσει». Από όσα είπε, και έχοντας μαζί της μία σχέση η οποία έχει περάσει από σαράντα κύματα, ένα κρατώ. Το ότι παραδέχτηκε πως την πολυτέλεια να αναβοσβήνει τα φώτα, όποτε εκείνη επιλέξει το κατέκτησε με δουλειά σκληρή, με θυσίες και με πολλή προσπάθεια. Προσθέτω κι έναν προβολέα που έχει γλυκοκαταπιεί. Κι ένα DNA που όμοιό του στην τηλεόραση δεν υπάρχει.
image0

Κλείσιμο
Η Φαίη Σκορδά δεν είναι αφελής. Ξέρει καλά τους κανόνες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Τόσο καλά που δίχως η ίδια να συμμετέχει, όλοι μιλούν για την εκπομπή που θα κάνει ακόμη κι αν δεν έχει υπογράψει, για τους ανθρώπους που θα την πλαισιώσουν, που πλην του Ουγγαρέζου και του Βουράκη κανένας δεν έχει δεχτεί ούτε καν τηλεφώνημα και για όλα όσα την περιμένουν στο Mega. Η ίδια ένα είπε μόνο: δεν έχω υπογράψει πουθενά. Της αφιερώνουμε ένα τραγούδι, όχι ιταλικό! Φαιάρα, λυπήσου μας, όχι άλλα ιταλικά…
faih-skorda
Την είδηση για συμφωνία του Δημήτρη Ουγγαρέζου με το Mega ακολούθησαν κομψά και άκομψα σχόλια. Καλό θα ήταν να αφήσουμε τον άνθρωπο να αποφασίσει για την δουλειά του. Και να χαρούμε με την χαρά του.
ouggarezos
Πάρτι για την λήξη της τηλεοπτικής χρονιάς έκανε το «Πρωινό» με όλη την ομάδα να χαμογελά φαρδιά πλατιά στις κάμερες που απαθανάτιζαν το φαγοπότι. Παρόντες όλοι ή σχεδόν όλοι και έτσι, όπως μαθαίνω, πορεύεται το βαπόρι του καπετάν Γιώργη και την επόμενη σεζόν. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Κουίζ και καληνυχτίζουμε: ποια παρουσιάστρια αρνείται να υπηρετήσει gossip περιεχόμενο στην εκπομπή της την επόμενη σεζόν;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης