Survivor: Στο Άλσος Γαλατσίου οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης για τον μεγάλο τελικό - Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Ανάμεσά τους η Ζωή Ασουμανάκη, ο Σάββας Γκεντσόγλου, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, η Μαριλίνα Βακονδίου, η Aira Adomaityte και ο Χρήστος Βολικάκης

O μεγάλος τελικός του Survivor έχει ξεκινήσει και Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας ηττήθηκε στον χθεσινό στίβο μάχης από τον Ντάνιελ Νούρκα και αποχώρησε από το Survivor, αφήνοντας τους τρεις φιναλίστ να αγωνιστούν απόψε για τα 100.000 ευρώ.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στο Άλσος Γαλατσίου, οι τρεις φιναλίστ θα έχουν επτά ευκαιρίες, ενώ τα ματσαρίσματά τους θα γίνουν με κλήρωση.
Φάνης Μπολέτσης - Κατερίνα Δαλάκα - Ντάνιελ Νούρκα
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor, ο ημιτελικός περιελάμβανε μια αγωνιστική διαδικασία για τους παίκτες, κάτι το οποίο θα γίνει και στον τελικό, αφού φέτος η ψηφοφορία του κοινού δεν υφίσταται.

Η μετάδοση του μεγάλου τελικού γίνεται live, ενώ στο Άλσος Γαλατσίου έχουν φτάσει πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, για να παρακολουθήσουν ζωντανά τα αγωνίσματα και να δουν τον μεγάλο νικητή. 

Ανάμεσά τους η Ζωή Ασουμανάκη, ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο Σάββας Γκεντσόγλου, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, η Μαριλίνα Βακονδίου, η Aira Adomaityte, ο Σωτήρης Λαμάι, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Χρήστος Βολικάκης.  

Δείτε φωτογραφίες: 
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Αλέξης Παππάς
Μαριλίνα Βακονδίου
Αναστασία Τσέρου
Aira Adomaityte
Δώρα Νικολή
Γιώργος Παπαχαραλάμπους - Σταμάτης Ταλαδιανός - Χρήστος Βολικάκης
Χρήστος Βολικάκης - Σταμάτης Ταλαδιανός
Ζωή Ασουμανάκη
Aira Adomaityte - Γιώργος Ταλάντσεβ
Χρήστος Βολικάκης
Παύλος Παπαδόπουλος


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς φτάσαμε στη συμφωνία που χάρισε στον Τζούλιαν Ασάνζ την ελευθερία του μετά από 13,5 χρόνια

Μητσοτάκης στην ΚΟ: Οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια - Η κριτική των βουλευτών


Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Έρευνα και για προγενέστερες πράξεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr