Survivor: Καταχειροκροτήθηκαν οι τρεις φιναλίστ, κατά την είσοδό τους στον στίβο μάχης - Οι πρώτες δηλώσεις πριν τον τελικό

Survivor: Καταχειροκροτήθηκαν οι τρεις φιναλίστ, κατά την είσοδό τους στον στίβο μάχης - Οι πρώτες δηλώσεις πριν τον τελικό

Δαλάκα, Μπολέτσης και Νούρκα πήραν τις θέσεις τους κι ετοιμάζονται να αγωνιστούν για το έπαθλο των 100.000 ευρώ

survivor__9_
Ο μεγάλος τελικός του Survivor έχει ξεκινήσει, με την Κατερίνα Δαλάκα, τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Φάνη Μπολέτση να διεκδικούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους τρεις φιναλίστ στο Άλσος Γαλατσίου, όπου έχει στηθεί ο στίβος μάχης, που θα αγωνιστούν στον τελικό.

Κατά την είσοδό τους, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, που συγκεντρώθηκε στο Γαλάτσι για να δει από κοντά ποιος θα είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίσης.

«Survivors, κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor. Απόψε, οι τρεις φιναλίστ παλεύουν για το βαρύτιμο τρόπαιο. Είμαστε και πάλι εδώ για τελευταία φορά φέτος, να δούμε αν ο Φάνης Μπολέτσης, η Κατερίνα Δαλάκα ή ο Ντάνιελ Νούρκα κερδίσουν αυτό το βαρύτιμο τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ», είπε ο Γιώργος Λιανός και υποδέχτηκε τους παίκτες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2a58lyxr32x)
Κλείσιμο

Οι τρεις φιναλίστ πήραν τις θέσεις τους μπροστά στον παρουσιαστή και στη συνέχεια, στην οθόνη προβλήθηκαν τρία αφιερωματικά βίντεο για εκείνους, από την πορεία τους στο παιχνίδι.

«Κοιμηθήκαμε 7 το πρωί», είπαν με μία φωνή οι παίκτες. «Η αλήθεια είναι ότι αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι μοναδικό. Υπήρχε ένταση, γι' αυτό δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε. Συζητούσαμε το χθεσινό που ζήσαμε, το ευχαριστηθήκαμε πολύ και έχουμε αγωνία για τον σημερινό αγώνα», είπε στη συνέχεια, η Κατερίνα Δαλάκα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2a5jrvetfb5)

Ο Φάνης Μπολέτσης με τη σειρά του είπε: «Ήταν απίθανη εμπειρία. Συγχαρητήρια και στον Γιώργο και στα άλλα δύο παιδιά που προκρίθηκαν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο από την αρχή του παιχνιδιού, μένει άλλο ένα παιχνίδι. Η συγκέντρωση είναι το παν και το καθαρό μυαλό, οπότε βάλε μας να αγωνιστούμε Γιώργο».

Τέλος, ο Ντάνιελ Νούρκα ανέφερε: «Όπως και στη μονομαχία, πήρα το τελευταίο εισιτήριο πάλι. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, υπερβολικά χαρούμενος που ξαναβιώνω αυτή την εμπειρία. Στόχος μας ήταν ο τελικός και το καταφέραμε, τώρα στόχος μας είναι η κούπα και πάμε να δούμε τι θα γίνει».


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς φτάσαμε στη συμφωνία που χάρισε στον Τζούλιαν Ασάνζ την ελευθερία του μετά από 13,5 χρόνια

Μητσοτάκης στην ΚΟ: Οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια - Η κριτική των βουλευτών


Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Έρευνα και για προγενέστερες πράξεις του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης