Μυρτώ Αλικάκη για τη σειρά «Αναστασία»: Ο κόσμος μου έλεγε στον δρόμο «κορίτσι μου τι κάνεις και με τον πατέρα και τον γιο;»

Μυρτώ Αλικάκη για τη σειρά «Αναστασία»: Ο κόσμος μου έλεγε στον δρόμο «κορίτσι μου τι κάνεις και με τον πατέρα και τον γιο;»

Η ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς 

mirto-alikaki
Η Μυρτώ Αλικάκη μοιράστηκε με το κοινό άγνωστες ιστορίες από τη σειρά «Αναστασία».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στις δύσκολες σκηνές, που χρειάστηκε να γυρίσει.

«Στη σειρά, υπήρχαν πολλές δύσκολες σκηνές. Η σκηνή στη Μονεμβασιά ήταν από τις πιο περίεργες για εμένα. Από τον Μηνά Χατζησάββα θυμάμαι μόνο πολύ όμορφα πράγματα. Ήταν πολύ γλυκός και με βοήθησε πάρα πολύ. Με αναγνώριζαν στον δρόμο, παρόλο που είχα κόψει τα μαλλιά μου πολύ κοντά και μου έλεγαν "βρε κορίτσι μου, τι κάνεις και με τον πατέρα και τον γιο;», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d29tlpwb5v0x)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον συμπρωταγωνιστή της, Άλκη Κούρκουλο. «Με τον Άλκη θυμάμαι διάφορα αστεία πράγματα. Ήταν πολύ καλός συνάδερφος και ένιωσα πολύ άνετα μαζί του. Θυμάμαι το χαστούκι, δεν θυμάμαι πόσες φορές το έφαγα αυτό το χαστούκι», ανέφερε.

Τέλος, αναφέρθηκε σε άλλες στιγμές από τα γυρίσματα που της έχουν μείνει. «Θυμάμαι μια μέρα, που έπρεπε να κάνουμε γύρισμα σε ένα νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Άντζελα Δημητρίου, δυσκολεύτηκα πολύ να χορέψω ζεϊμπέκικο, γιατί δεν ακούω αυτή τη μουσική. Θυμάμαι το τέλος της σειράς στη Ρώμη, όπου πέταξα το δαχτυλίδι στη Φοντάνα ντι Τρέβι και τους εγκατέλειψα και τους δύο», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης