Μαρίνα Σάττι: Συγκίνησε στη συναυλία της - Πέρυσι τέτοιες μέρες ήμασταν εδώ όλοι με τον μπαμπά μου

Μαρίνα Σάττι: Συγκίνησε στη συναυλία της - Πέρυσι τέτοιες μέρες ήμασταν εδώ όλοι με τον μπαμπά μου

Είχαμε να βρεθούμε όλη η οικογένεια μαζί 22 χρόνια, θυμήθηκε πάνω στη σκηνή - Δείτε βίντεο

satti982
Η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια συναυλία στην Τεχνόπολη και με αφορμή μνήμες που της «ξύπνησε» τόσο το μέρος, όσο και η συνθήκη, μοιράστηκε με το κοινό μια συγκινητική ανάμνηση.

Με μια μικρή διακοπή στο μουσικό πρόγραμμα, η τραγουδίστρια έκανε μια αναφορά στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες. Όπως είπε, πέρυσι τέτοια εποχή και πάλι με αφορμή συναυλία που έκανε στην Τεχνόπολη, ήταν εκεί για να τη θαυμάσουν, ο πατέρας και η υπόλοιπη οικογένειά της. Θεατής κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του, όσα είπε η Μαρίνα Σάττι η οποία όπως φαίνεται στο κλιπ, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της.

Δείτε το βίντεο



Κλείσιμο
«Να πω κάτι είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα το πω φίλοι είμαστε. Πέρυσι τέτοιο καιρό που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη είχε έρθει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και αδερφός μου σ' αυτή τη συναυλία στην Τεχνόπολη. Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια όλοι μαζί. Και το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό. Τελοσπάντων» είπε η Μαρίνα Σάττι και έκανε μια παύση.

Ο θάνατος του πατέρα της
Ο Αλί Οσμάν Σάττι έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο σε ηλικία 65 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Λίγες μέρες πριν αποχωρήσει για τη Σουηδία λόγω Eurovision, η τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα όσο βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα του «Στούντιο 4» όπου ήταν καλεσμένη. Ο λόγος ήταν η έμμεση αναφορά στην πολύ πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.
Η Μαρίνα Σάττι στον καναπέ του «Στούντιο 4» | 25/04/2024 | ΕΡΤ

Η ίδια όμως, αφού έκλαψε, τόνισε ότι πλέον, δεν μπορεί και δεν θέλει να κρύβει τα συναισθήματά της τώρα που τα «φώτα» είναι στραμμένα πάνω της. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε: «Να πω μόνο αυτό: Επειδή όλα αυτά συμβαίνουν πλέον μπροστά στον κόσμο - ρεζίλι τέλος πάντων - όλα αυτά που συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό».



Ειδήσεις σήμερα:

Η αδημοσίευτη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Στην Ελλάδα, ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις γρήγορα, αλλιώς σαπίζει»

Αθήνα, 1953: Ο «Δράκος της Βουλιαγμένης» και το μέντιουμ που οδήγησε στη σύλληψή του

Αγωνία για τον 59χρονο Αμερικανό που αγνοείται μετά από πεζοπορία στην Αμοργό: Το τελευταίο SMS που έστειλε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης