Η Έλλη Κoκκίνου μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show», ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τον χωρισμό της και το μεγάλωμα του παιδιού της.
Ακόμη, θυμήθηκε μια περίοδο στην καριέρα της, που συνάδελφος από τον χώρο του τραγουδιού, της έβαλε «φρένο» στην εξέλιξή της.
«Όταν ξεκίνησα, ήμουν πολύ αφελής και ρομαντική. Πίστευα πως όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί και κανείς δεν θα ήθελε να μου κάνει κακό. Έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα μου, κατάφερε κάποια δισκογραφική να με βάλει στο συρτάρι» σχολίασε, μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2aiwt0rd6w9)
Όταν μίλησε για τον γιο της, ανέφερε ότι από το 2010 μεγαλώνει το παιδί της χωρίς τον πατέρα του. Στην πορεία, τόνισε ότι: «Δυσκολία σε αυτό το κομμάτι δεν έχω τόσο. Οι δυσκολίες που είχα στο σπίτι μεγαλώνοντας ένα παιδί ήταν για πρακτικά πράγματα της καθημερινότητας, για τις δουλειές στο σπίτι. Τα άλλα, νομίζω τα έχω πάει καλά. Σίγουρα υπάρχει και η κουβέντα με τον μπαμπά του και τα αδέρφια του. Έχει τρία αδέρφια που είναι πάρα πολύ κοντά του και σε ωραία ηλικία, ώριμα. Έχει μεγάλη διαφορά με τα αδέρφια του, ο Αλέξανδρος είναι 16 και ο πιο μικρός από τα άλλα είναι 30».
Το νέο μοντέλο φέρνει νέα πρότυπα στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ανθρωποκεντρική τεχνολογία, στοιχεία που συνδέονται άρρηκτα με την εξέλιξη της σουηδικής μάρκας
Η HELLENiQ ENERGY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.
Προκλήσεις, ευκαιρίες, νομοθεσία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στη χώρα μας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του φορέα Συλλογικού Συστήματος ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και τη διαχείρισή τους.