Δημήτρης Κόκοτας: Θα βάλω τα κλάματα, περιμένω να γίνει καλά, δήλωσε η αδερφή του

Πάω τον βλέπω, του λέω αυτά που θέλω να του πω και φεύγω, συνέχισε η Έλλη Κόκοτα

Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα παραμένει σταθερή, σχεδόν τρεις μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του μουσικού σόου J2US, όπου συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος.

Με δηλώσεις της στο «Πρωινό» η αδερφή του, Έλλη Κόκοτα, επιβεβαίωσε τα παραπάνω, τονίζοντας ότι και εκείνη και η σύζυγος του τραγουδιστή, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω από το να περιμένουν. Σε ένα σημείο της τηλεφωνικής επικοινωνίας της με δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, ακούγεται να λέει «θα βάλω τα κλάματα» εμφανώς φορτισμένη από όσα περνά η οικογένειά της.

Δείτε το βίντεο

«Είναι σε μια σταθερή κατάσταση, περιμένουμε μέρα με τη μέρα να γίνει καλύτερα. Εύχομαι τα καλύτερα, να πάει καλά, να πάει στο σπίτι του ο άνθρωπος. Ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, θέλει τον χρόνο του, κάθε οργανισμός είναι αλλιώτικος. Δεν μπορώ να σας πω γιατί θα με πάρουν τα κλάματα…» είπε αρχικά η Έλλη Κόκοτα για τον αδελφό της.

«Περιμένω να γίνει καλά να γυρίσει στην οικογένειά του, στο παιδί του, στη γυναίκα του, αυτά είναι τα βασικότερα, πρώτα το παιδί του και μετά όλοι εμείς οι άλλοι» συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε «καταλαβαίνετε αν σας ακούει όταν του μιλάτε;» απάντησε: «Εγώ δεν είμαι γιατρός, πάω τον βλέπω, του λέω αυτά που θέλω να του πω και φεύγω. Κάθε μέρα εκεί, σίγουρα οι γιατροί κάτι κάνουν αλλά περιμένουμε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι».

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα.

«Η Κατερίνα αυτό περιμένει, είναι κάθε μέρα στον άνδρα της και το παιδί το ίδιο περιμένει, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου περιμένουν τον μπαμπά τους, εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά» κατέληξε η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα.

Τι είπε μια μέρα πριν, η Ματίνα Παγώνη
Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου, η Ματίνα Παγώνη μετέφερε νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Η ιστορία είναι ότι παραμένει σταθερή η κατάστασή του, δεν έχουμε κάτι νεότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών, όπως γίνεται από την πρώτη στιγμή και γίνονται εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος για να δούνε την πορεία» είπε αρχικά, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Είχε πάντα και τις επιπλοκές του από την αρχή αυτή η ιστορία, τις πολέμησε σιγά - σιγά. Χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει εκεί. Θέλει χρόνο. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα».


Ωστόσο, όταν η Δέσποινα Καμπούρη από το πάνελ, τη ρώτησε, αν ο Δημήτρης Κόκοτας έχει επαφή με το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα, αν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του κι αν έχει επικοινωνία με τη σύζυγό του, η Ματίνα Παγώνη απέφυγε να δώσει απάντηση. «Μέχρι εδώ σταματάμε, εντάξει. Σας καταλαβαίνω, ενδιαφέρεστε είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ ο κόσμος αλλά υπάρχουν πράματα που είναι προσωπικά δεδομένα»  σχολίασε.

Ειδήσεις σήμερα:

Folli Follie: Στη φυλακή ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, κατ' οίκον περιορισμός για Δημήτρη και Καίτη

Γιώργος Μαζωνάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τη διαμάχη με την αδερφή του – Είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι ξέρετε

Πανελλαδικές 2024: Αύριο μετά τις 13:00 η ανακοίνωση βαθμολογιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr