Κώστας Μαρτάκης: Στον χώρο μας επιβιώνουν τα «κακά» παιδιά

Κώστας Μαρτάκης: Στον χώρο μας επιβιώνουν τα «κακά» παιδιά

Δεν μου αρέσουν τα προβλήματα, προτιμώ να φύγω, σχολίασε ο τραγουδιστής

martakis
Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε για τον χώρο της μουσικής και τις αρνητικές συμπεριφορές που έχει κατά καιρούς κληθεί να αντιμετωπίσει.

«Προσπαθώ η αλήθεια μου να βγαίνει στον κόσμο. Δηλαδή αν μπορέσω να επηρεάσω τους νέους ανθρώπους, να τους επηρεάσω σε κάτι καλό», είπε αρχικά.

Για το αν έχει σκεφτεί ποτέ να είναι λιγότερος ήπιος και καλός, ο Κώστας Μαρτάκης απάντησε: «Πολλές φορές το έχω σκεφτεί... Γιατί το βλέπουμε και γύρω μας ότι τα πιο κακά παιδιά συνήθως επιβιώνουν. Μάλλον, είμαι ένα παράδειγμα ότι χωρίς να βλάψεις, χωρίς να βάλεις τρικλοποδιά στον διπλανό σου για να επιβιώσεις εσύ, με πειθαρχία και υπομονή - γιατί χρειάζεται πολλή επιμονή και γερό στομάχι, γιατί έχω περάσει και δύσκολες καταστάσεις, επιβιώνω. Δύσκολες καταστάσεις, όπως το να μην γίνει κάτι επιτυχία, να μπλοκαριστεί ένα τραγούδι, το να χαμηλώσουν τα φώτα, τον ήχο. Τα έχω περάσει αυτά. Τα θεωρώ λίγο χαζά. Δεν θα φανώ εγώ πιο χαζός ή πιο σπουδαίος αν εσένα σου χαμηλώσω τον ήχο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2brcvf908zd)

Κλείσιμο
Επίσης, ο μουσικός αποκάλυψε ότι έχει διακόψει συνεργασίες, στις οποίες δεν αισθανόταν επιθυμητός και δεχόταν επιθέσεις: «Έχω αποχωρήσει από σχήμα για αυτόν τον λόγο, γιατί το να κάτσω να πλακωθώ είναι το εύκολο. Αλλά και πού θα βγάλει; Σέβομαι και την ιεραρχία, δηλαδή το όταν κάποιος είναι πάνω από εμένα και έχει πάρει μια απόφαση ότι έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα στο σχήμα που ηγείται, δεν μπορώ εγώ να του κάνω έτσι επειδή απλά μπορώ. Δηλαδή ότι μπορούμε να κάνουμε, δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό. Δηλαδή είνα το σωστό για εμένα, δεν είναι σωστό για το σχήμα».

Συγχρόνως, ο Κώστας Μαρτάκης επισήμανε ότι είναι επικοινωνιακός σαν άνθρωπος και επιλέγει να συζητάει με σκοπό να λύνει τυχόν προβλήματα: «Δεν μου αρέσουν τα προβλήματα. Προτιμώ να φύγω. Εξηγώ, πάντα είμαι ένας άνθρωπος που μ' αρέσει να συζητώ και να μιλάω, γιατί πάντα με τη συζήτηση λύνονται όλα τα προβλήματα, αρκεί τα μυαλά να είναι στη θέση τους. Προσπαθώ να εξηγήσω. Αν θεωρώ ότι και να μιλήσω, δεν θα λυθεί κάτι. Αυτός που έχει δημιουργήσει το πρόβλημα το αντιλαμβάνεται, οπότε εγώ για να προστατέψω τη δικιά μου ψυχή και τη δικιά μου ομάδα».

«Και εγώ όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ και μαθαίνω. Από το ξεκίνημά μου είχα κάποιιες απόψεις για το πώς πρέπει να χειριστώ κάποιες καταστάσεις», ανέφερε στο τέλος ο Κώστας Μαρτάκης.



Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τους Δημοκρατικούς – Γιατί είναι δύσκολο να αντικατασταθεί ο Μπάιντεν

Τροχαίο στην Κάρυστο: Ξεσπούν η θεία και η γιαγιά του 16χρονου που παρασύρθηκε από νταλίκα - «Πήγε για καφέ και δεν γύρισε ποτέ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης