Νόρα Βαλσάμη: Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου - Θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση

Νόρα Βαλσάμη: Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου - Θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση

Η ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της

valsami
Η Νόρα Βαλσάμη βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου προκειμένου να κάνει επέμβαση στη μέση.

«Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ήδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως λόγω επισκληριδίου θα γίνει αύριο», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Σύρο, αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της. Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα στη μέση της ξεκίνησε πριν από χρόνια, φτάνοντας σε σημείο να μην μπορεί πολλές φορές να σταθεί στα πόδια της.

Επίσης, η ηθοποιός πληροφορήθηκε από δημοσιογράφο της εφημερίδας για τον θάνατο του δεύτερου συζύγου της επιστήθιας φίλης της, του Γιώργου Ηλιάδη, με τον οποίο έκαναν στενή παρέα τα χρόνια που η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν παντρεμένη μαζί του.

Κλείσιμο
Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, η Νόρα Βαλσάμη σχολίασε: «Πέθανε ο Γιώργος; Πόσο ξαφνικό είναι αυτό που μου λέτε. Και βρίσκομαι και σε άσχημη κατάσταση τώρα. Το μόνο που θέλω να πω για τον Γιώργο είναι ότι θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με χαμόγελο και χιούμορ. Η Αλίκη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε λατρέψει».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Η δραματική μαρτυρία του διασώστη που έσπευσε κοντά στην 13χρονη - «Δεν μπορέσαμε να επαναφέρουμε τη Δωροθέα»

Καιρός: Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι τις επόμενες ώρες - Σε ποιες περιοχές, πότε εξασθενούν

Η καινούρια «πράσινη πόλη» του Ελληνικού γεννιέται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης