Αντελίνα Βαρθακούρη: Μου λείπει η τηλεοπτική επικοινωνία που είχαμε, αλλά έχω ανοίξει τα φτερά μου στα παιδιά μου

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μου λείπει η τηλεοπτική επικοινωνία που είχαμε, αλλά έχω ανοίξει τα φτερά μου στα παιδιά μου

Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της

antelina
Tα 40α γενέθλιά της γιόρταζει σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου, η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η άλλοτε παρουσιάστρια έκανε μια σπάνια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τιμήσει την ξεχωριστή ημέρα.

Για να συνοδεύσει το βίντεο στο οποίο δείχνει το πρόσωπό της μετά από αρκετό καιρό, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο. Σε αυτό, δήλωσε ότι τώρα στα 40 είναι πιο ήρεμη από ποτέ, εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη για τις κόρες της και για τους γονείς της και ευχαρίστησε τις κοντινές της φίλες για την υποστήριξη και την αγάπη. Τέλος, δήλωσε ότι αν και της λείπει η επικοινωνία με το κοινό της μέσα από την τηλεόραση, είναι σε διαφορετική φάση της ζωής της αυτή τη στιγμή, έχοντας ως προτεραιότητα την οικογένειά της.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

Κλείσιμο
«40 σήμερα!!! Πλέον με αγαπώ, με σέβομαι και με προσέχω! Πλέον εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου! Πλέον δεν φοβάμαι! Με τα καλά και τα κακά μου, με τα όμορφα και τα άσχημα μου, με τις νίκες και τις ήττες μου γνωρίζω πως δεν μπορώ να έχω τα πάντα, πως δεν μπορούν να με αγαπούν όλοι, δεν μπορούν να με αποδέχονται όλοι. Στα 40 μου είμαι πιο ήρεμη από ποτέ γιατί με αποδέχομαι εγώ!

Χάρη, Μελωδία, Λιόνα είστε η ζωή μου, είστε το σημείο αναφοράς μου, η περηφάνια μου, το λιμάνι μου, η ασφάλειά μου, η ελευθερία μου, η αναπνοή μου, η δύναμη μου, η δημιουργία μου, η ελπίδα μου, το παρών και το μέλλον μου… Σας λατρεύω και σας ευχαριστώ για όλα!
201812101312350_5123_ANTELINA_TELONI_MELODIA_VARTHAKOYRI_LIONA_VARTHAKOYRI_XARIS_VARTHAKOYRIS_9122018__1_
Με τον Χάρη Βαρθακούρη και τα παιδιά τους

Μπαμπά και μαμά σας λατρεύω και σας ευχαριστώ για την πρώτη αναπνοή σε αυτό τον κόσμο, σας ευχαριστώ που με μεγαλώσατε, που με γεμίζετε μέχρι σήμερα τόση αγάπη και στοργή, σας ευχαριστώ που έχετε κάνει τόσο στερεό το έδαφος που πατάω, σας ευχαριστώ για όλες εκείνες τις αναμνήσεις τις παιδικής ηλικίας που στα δύσκολα πάντα εκεί ανατρέχω για να πάρω δύναμη, σας ευχαριστώ που πιστεύετε τόσο πολύ σε μένα, σας ευχαριστώ για την ακούραστη προσφορά σας…μεγαλώνουμε μαζί αλλά πάντα θα είμαι το παιδί σας κι εκεί ξενοιάζω λίγο απ’ τα βάρη του ενήλικα. Ελίνα Σερέτη, Μαρία Αντωνά, Ελπίδα Γεωργακοπούλου, αισθάνομαι ευλογημένη που έχω την τύχη να μεγαλώνω έχοντας τέτοιους συνοδοιπόρους, φίλους καρδιάς, στηρίγματα σε κάθε δυσκολία. Είναι ανεκτίμητο να μπορείς να σηκώνεις ένα τηλέφωνο, να λες ένα "δεν είμαι καλά" και μια ζεστή αγκαλιά να σε περιμένει με αγάπη, κατανόηση και στοργή. Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις!

Μια ζεστή, απέραντη αγκαλιά σε όλους σας, σας ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες ευχές σας, μου λείπετε και μου λείπει η τηλεοπτική επικοινωνία που είχαμε αλλά έχω ανοίξει τα φτερά μου στα παιδιά μου, που είναι στην εφηβεία, στηρίζω τον άντρα μου και παίρνω άλλα μαθήματα ζωής ώστε να μεγαλώνω πλήρης. Είμαι σίγουρη πως θα έρθει η στιγμή που θα ξαναβρεθούμε και τότε θα σας ανταποδώσω όλα αυτά τα όμορφα λόγια σας. Η ζωή χρειάζεται αγάπη! Χρόνια μου πολλά γεμάτα υγεία! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους! Κάθε καλό σε εσάς και στις οικογένειές σας».

Δείτε την ανάρτηση


Ειδήσεις σήμερα:

Έλληνες αιχμάλωτοι και απαχθέντες από τον Δ.Σ.Ε. στην Αλβανία μετά τον Εμφύλιο


Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ζουν σε διαφορετικούς… πλανήτες


Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης