Τόνια Σωτηροπούλου: Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά

Τόνια Σωτηροπούλου: Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά

Είναι χαζή η ερώτηση για το αν έχει χτυπήσει το βιολογικό ρολόι, τόνισε η ηθοποιός

sotiruopoulo
Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, και αν άλλαξε κάτι στη σχέση τους όταν παντρεύτηκαν, τις προσωπικές ερωτήσεις που κάνουν οι ρεπόρτερ συχνά και το θέμα της οικογένειας.

Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών. «Δεν άλλαξε τίποτα με τον γάμο. Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι σε μια σχέση», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2ce6owyr5dt)

Κλείσιμο
Για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει εκπομπή, η Τόνια Σωτηροπούλου σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι άνετα να παρουσιάσω μια εκπομπή. Δεν ξέρω. Ντάξει, ηθοποιοί είμαστε, ρόλους παίρνουμε, αν κάποια στιγμή υπήρχε κάτι το οποίο θα είχε κάποιον στόχο για εμένα, ίσως. Αλλά προς το παρόν, όχι. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τηλεοπτικά με τον Κωστή».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Όλες οι προσωπικές ερωτήσεις είναι αδιάκριτες και στην πραγματικότητα η πιθανότητα να σου απαντήσει κάποιος ειλικρινά σε κάτι προσωπικό είναι 20%».

Επίσης, δήλωσε: «Είναι χαζή η ερώτηση για το αν “έχει χτυπήσει το βιολογικό ρολόι”, γιατί αν δεν καλείσαι να την απαντήσεις στους φίλους σου, γιατί πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω δεν απαντούν στους φίλους τους τη συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί, αλλά αποφεύγω να την απαντάω για τον συγκεκριμένο λόγο: Έχω ανθρώπους που έχουν δυσκολευτεί πάρα πολύ με αυτό το κομμάτι, θεωρώ πως είναι άκομψο να ρωτάς κάτι τέτοιο, γιατί δεν ξέρεις το background της γυναίκας, ή αν μπορεί, ή αν θέλει, ή αν θέλει ο σύντροφός της, αν προσπαθεί και δεν μπορεί, οπότε φτάνει πια με αυτό το κομμάτι ότι για να θεωρείται ένας άνθρωπος οχυρωμένος και ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά».

Ειδήσεις σήμερα:

Έλληνες αιχμάλωτοι και απαχθέντες από τον Δ.Σ.Ε. στην Αλβανία μετά τον Εμφύλιο


Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ζουν σε διαφορετικούς… πλανήτες


Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης