Μαρία Μπακοδήμου: Λίγο πριν γεννήσω είχα τσακωθεί με τον πατέρα των παιδιών, με έψαχνε στο μαιευτήριο

Η άγνωστη ιστορία που διηγήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα - Δείτε βίντεο

Το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουνίου, η Μαρία Μπακοδήμου προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Με καλεσμένο στην εκπομπή της, τον Αλέξανδρο Ρήγα, η παρουσιάστρια θυμήθηκε μια στιγμή από τη συνεργασία τους για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου που συμμετείχε, οπότε και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Μαρία Μπακοδήμου, μέσα από την περιγραφή της, ανέφερε ότι εκείνη τη μέρα είχε μαλώσει με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο, και  την έψαχνε στο μαιευτήριο, μιας και εκείνη βρισκόταν στο γύρισμα γιατί σειρά, σε έναν χώρο που δεν είχε σήμα στο τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο

«Είσαι πάρα πολύ απαιτητικός δημιουργός» είπε η Μαρία Μπακοδήμου στον καλεσμένο της και πρόσθεσε:

«Εγώ θυμάμαι όταν είχα έρθει στο γύρισμα για το πρώτο επεισόδιο, ξεκινήσαμε το πρωί και τελειώσαμε 2-3 τη νύχτα, σε ένα υπόγειο που δεν είχε ούτε σήμα, ούτε κινητό. Και τι είχε γίνει; Εγώ ήμουν έτοιμη να γεννήσω και είχα μαλώσει με τον πατέρα των παιδιών μου, ο οποίος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 7, δεν με βρίσκει, ούτε στο τηλέφωνο. Πάει 8, πάει 9, πάει 10. Λέει “αυτή γεννάει και δεν μου το είπε” και παίρνει τηλέφωνο το μαιευτήριο. Ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Μπακοδήμου και του είπαν ότι δεν υπάρχει».

Η παρουσιάστρια συνέχισε, λέγοντας: «Σκέφτηκε ότι θα έχω πάει ως κυρία Αργυροπούλου. Πήρε ξανά και ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Αργυροπούλου και το σηκώνει ένας κύριος. Ζητάει την κυρία Αργυροπούλου και τον ρωτάει “ποιος τη ζητάει” και λέει εκείνος “ο πατέρας”. Διέλυσε μια οικογένεια από σένα» και ξέσπασε σε γέλια.





Ειδήσεις σήμερα:

«Πύρινο» υπουργικό εν μέσω συνθηκών μάχης - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η ενημέρωση Κικίλια

Νέος πονοκέφαλος Κασσελάκη η «πλατφόρμα» Πολάκη: «Η πολιτική δεν είναι one man show» και τα λάθη των Ευρωεκλογών

Προ των πυλών της εξουσίας η ακροδεξιά της Λεπέν στη Γαλλία - Τι περιμένουμε στον β’ γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr