Εβελίνα Νικόλιζα: Αποχωρεί από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού – Κλείνει ένας κύκλος, είπε

Αν κάτι με τρομάζει στη ζωή μου είναι η στασιμότητα και να μην εξελίσσομαι, πρόσθεσε

Η Εβελίνα Νικόλιζα αποχωρεί από την εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού μετά από τρεις τηλεοπτικές σεζόν.

Μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast@Star», εξήγησε τους λόγους που δεν θα βρίσκεται στην τηλεοπτική παρέα του «Καλύτερα Δεν Γίνεται» την ερχόμενη χρονιά και τι σχεδιάζει για το μέλλον.

Αρχικά, η είδηση έγινε γνωστή από τον συνεργάτη της, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, για το οποίο η Εβελίνα Νικόλιζα σχολίασε: «Τον λατρεύω τον Παναγιώτη [Ραφαηλίδη], ειδικά όταν κάνει κάτι τέτοια, τον λατρεύω ένα τσικ παραπάνω. Ντάξει δεν πειράζει. Καλά έκανε ουσιαστικά, γιατί και εγώ ότι έπρεπε να λέω ότι το συμβόλαιό μου είναι σε ισχύ, ήταν λίγο περίεργο. Συνήθως αυτές τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια, αλλά δεν γίνονται πάντα».

Δείτε το βίντεο

Για την αιτία που αποχωρεί, απάντησε: «Είχα αποφασίσει αρκετούς μήνες ότι θα αποχωρήσω. Ουσιαστικά δεν έχει γίνει κάτι, απλά κλείνει ένας κύκλος. Αν κάτι με τρομάζει στη ζωή μου είναι η στασιμότητα και να μην εξελίσσομαι».

Επίσης, η Εβελίνα Νικόλιζα αποκάλυψε τα πλάνα της για την ερχόμενη σεζόν: «Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να ασχοληθώ περισσότερο με το τραγούδι και με το Youtube, που λίγο το έχω παραμελήσει και στενοχωριέμαι. Από εκεί και πέρα συζητάω κάποια πράγματα τηλεοπτικά, αν δω ότι μπορώ να τα συνδυάσω όλα μαζί φυσικά και θα τα κάνω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Όλα έχουν να κάνουν με τις προτάσεις, τους ανθρώπους που θα είναι σε αυτές τις εκπομπές, τις ώρες, έχει να κάνει με την ενημέρωση, για εμένα σίγουρα η ενημέρωση είναι ένα κομμάτι στο οποίο δεν έχω γνώσεις».

Τέλος, για την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, αποκάλυψε: «Η Ναταλία Γερμανού είχε κατανόηση όταν της το είπα. Πήγαν όλα καλά. Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια αν στεναχωρήθηκε. Έχουμε ζήσει πολλά πράγματα, σίγουρα δεν είναι εύκολο να κλείνουν οι κύκλοι και εγώ ως άνθρωπος δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κλείνω κύκλους. Αλλά κάθε φορά που ξεβολεύομαι, έρχονται ωραία πράγματα και είπα να το ξανακάνω».

Ειδήσεις σήμερα:

«Πύρινο» υπουργικό εν μέσω συνθηκών μάχης - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η ενημέρωση Κικίλια

Νέος πονοκέφαλος Κασσελάκη η «πλατφόρμα» Πολάκη: «Η πολιτική δεν είναι one man show» και τα λάθη των Ευρωεκλογών

Προ των πυλών της εξουσίας η ακροδεξιά της Λεπέν στη Γαλλία - Τι περιμένουμε στον β’ γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr