ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Το ζευγάρι διασκεδάζει στο Μιλάνο

Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Το ζευγάρι διασκεδάζει στο Μιλάνο

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του 

athinaoikonomakoy_mproyno
Η Αθηνά Οικονομάκου δεν κρύβει τον έρωτά της με τον Μπρούνο Τσερέλα, μιας και πλέον δεν διστάζει να μοιράζεται στα social media, στιγμιότυπα με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα.

Μετά τη δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Τσερέλα στην ηθοποιό, εκείνη αναδημοσίευσε στο Instagram, φωτογραφία και βίντεο που τους τράβηξε ένας φίλος τους, κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου τους. 

Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί με έναν φίλο που λέγεται Μπέπε Γκάλο, σε ένα εστιατόριο στο Μιλάνο. Ο Γκάλο, ανάρτησε σε Instagram story την Αθηνά Οικονομάκου να κάθεται δίπλα στον σύντροφό της και απαθανάτισε σε βίντεο, το ζευγάρι να διασκεδάζει.

Το βίντεο και η φωτογραφία
Η Αθηνά Οικονομάκου σε έξοδο με τον Μπρούνο Τσερέλα

oikoomakoytserela
Κλείσιμο


Η εξομολόγηση του Τσερέλα: «Είσαι η καλύτερη του κόσμου»

Τις τελευταίες ημέρες, η ηθοποιός έχει ανεβάσει αρκετά stories στο Instagram που σχετίζονται με τον Τσερέλα, ενώ και ο ίδιος παραδέχτηκε δημόσια τον έρωτά του. Σε ένα στιγμιότυπο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και το οποίο αναδημοσίευσε και η Αθηνά Οικονομάκου, ο μπασκετμπολίστας γράφει στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας: «Είσαι η καλύτερη του κόσμου», αφήνοντας ένα emoji καρδιάς κι ένα αστέρι.


oikonomakou

Η ηθοποιός μοιράστηκε τις προηγούμενες ημέρες, διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Ιταλία και τις στιγμές της στο γήπεδο, όπου παρακολούθησε αγώνα του συντρόφου της. Μαζί της ήταν, επίσης, οι φίλες της, Νατάσα Θεοδωρίδου και Νικόλ Παναγιώτου.

Μετά το παιχνίδι, η Αθηνά Οικονομάκου, ο σύντροφός της και οι φίλοι τους διασκέδασαν σε πάρτι για τα γενέθλιά του, όπως φάνηκε από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, σε ένα στιγμιότυπο ο μπασκετμπολίστας είχε περάσει το χέρι του πάνω από τον ώμο της ηθοποιού ποζάροντας στον φακό μαζί με την παρέα τους.

Δείτε φωτογραφίες


Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-29_104624
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-29_105709
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-29_105806
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-29_105557

Την προηγούμενη ημέρα, η Instagrammer είχε ανεβάσει φωτογραφία όπου φορούσε μια μπασκετική φανέλα με το όνομα του Τσερέλα. Συγχρόνως, είχε αναρτήσει ένα στιγμιότυπο μαζί με τη μητέρα του συντρόφου της, Κλαούντια. 
tserela

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-28_172543

Ειδήσεις σήμερα:

Προ των πυλών της εξουσίας η ακροδεξιά της Λεπέν στη Γαλλία - Τι περιμένουμε στον β’ γύρο

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στη Σταμάτα, διάσπαρτες εστίες στην Κερατέα - Σε εξέλιξη οι φωτιές σε Ζάκυνθο και Δίστομο

Κοπάζουν σήμερα οι άνεμοι - Πού υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης