Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική πριν από χρόνια, δεν του κρατάω κακία

Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική πριν από χρόνια, δεν του κρατάω κακία

Να είναι καλά ο άνθρωπος, να έχει επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει, πρόσθεσε

thanasis-patrasa
Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, το επαγγελματικό του μέλλον, αλλά και την άγνωστη κόντρα που είχε πριν χρόνια με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «After Dark» και αρχικά, αναφέρθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Πολύπλευρη, πολυτάλαντη, δεν την ήξερα πριν. Είχαμε μιλήσει κάποιες φορές, αλλά δεν είχαμε σχέση προσωπική ή φιλική. Είναι ένας άνθρωπος πολύ καλλιεργημένος, που γενικώς κάνει πράγματα για να αυτοαναβαθμίζεται. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό, γιατί η αυτοβελτίωση σε όλα τα επίπεδα είναι πολύτιμη για τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχα εξαιρετική συνεργασία μαζί της και μου έδωσε την ευκαιρία και την ευχαριστώ δημόσια για αυτό, να ξαναμπώ στα πράγματα, με την πρόταση που μου έκανε για την εκπομπή. Η μεταξύ μας πλάκα ήταν που μου έλεγε ότι πρέπει να γίνω βουλευτής. Ήξερα ότι της είχε γίνει μια πρόταση από άλλο κόμμα, είναι μια καλή περίπτωση για την Ευρωβουλή. Μιλάει πολλές γλώσσες, ασχολείται με τον συνάνθρωπο».

Κλείσιμο
Αναφορικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους πριν χρόνια, δήλωσε: «Με τον Ανδρέα υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική, πριν από πολλά χρόνια. Μια διαδοχή που ήταν λίγο περίεργη. Είχαμε μια κοινωνική σχέση κι έγινε η διαδοχή στην εκπομπή που ήμουν στον Alpha, ανέλαβε ο Ανδρέας και το έμαθα από δελτίο τύπου εφημερίδας. Θεωρούσα ότι μπορεί να μου το πει ως μεγαλύτερος, πιο έμπειρος. Θα μπορούσε να με είχε προειδοποιήσει».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν έγινε τότε και ψυχρανθήκαμε. Φάνηκε ότι ενοχλήθηκα. Δικαίως κι εγώ. Είχαμε πολλά χρόνια να ιδωθούμε. Βρεθήκαμε σε μια δύσκολη κατάσταση τότε με την επιχείρηση. Γενικώς, δεν τον είχα δει από κοντά. Βρεθήκαμε πριν λίγο καιρό, τα είπαμε και μου είπε την εκδοχή του. Δεν του κρατάω κακία του ανθρώπου. Εγώ τα άφησα πίσω μου τότε και δεν τα έφερε η ιστορία μετά. Να είναι καλά ο άνθρωπος, να έχει επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Εφιάλτης για 26χρονη στην Αγία Βαρβάρα: Της πέρασε θηλιά ο πρώην της και πήγε να την πνίξει μπροστά στο παιδί τους

Μητσοτάκης για φωτιές: Απαιτείται ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, ευχαριστώ τα στελέχη της πρώτης γραμμής


«Σοκ, γαλλική τραγωδία, μπούμερανγκ στον Μακρόν» - Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος το αποτέλεσμα των εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης