ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ευγενία Δημητροπούλου: Ο ερχομός ενός παιδιού είναι σεισμός για το ζευγάρι, αλλάζει η σχέση του

Ευγενία Δημητροπούλου: Ο ερχομός ενός παιδιού είναι σεισμός για το ζευγάρι, αλλάζει η σχέση του

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τοποθετηθούν τα πράγματα ξανά σε μια βάση, πρόσθεσε η ηθοποιός

evgenia-dimitropoulou
Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για την κόρη της, τον σύζυγό της, Στέλιο Βαλτσάκη και πώς επηρεάστηκε η σχέση τους, μετά το παιδί.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay's Time» και αναφέρθηκε στην υιοθεσία της κόρης της που άλλαξε τη ζωή της.

«Από τη μέρα που ήρθε στη ζωή μου η κόρη μου, η καθημερινότητά μου είναι πολύ διαφορετική. Η μικρή θα κλείσει τον Αύγουστο τα 4. Είναι πολύ ζωηρή. Είναι λίγο δύσκολη, γιατί τις περισσότερες φορές, θέλει να περάσει το δικό της», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2ez6s6xi08x)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η ζωή μου πριν από τη μικρή υπάρχει, αλλά αυτό που ζω τώρα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και είναι αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαι ευτυχισμένη, αν και πιστεύω ότι η ευτυχία είναι στιγμές, δεν μπορείς να είσαι συνεχώς ευτυχισμένος».

Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι, μετά τον ερχομό ενός παιδιού, η ηθοποιός είπε: «Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένας σεισμός για ένα ζευγάρι. Εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ, αλλά ξαφνικά έρχεται ένα παιδί που είναι ένας παράγοντας χαράς και ευτυχίας, αλλά και αυστηρού προγράμματος, οπότε δεν μπορώ να φύγω και να μην ξέρω τι γίνεται πίσω. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τοποθετηθούν τα πράγματα ξανά σε μια βάση».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Η σχέση του ζευγαριού αλλάζει. Δεν είναι εύκολο ας πούμε, το ζευγάρι να κάνει διακοπές χωρίς το παιδί. Έχουμε βγει ελάχιστες φορές για φαγητό χωρίς το παιδί. Είμαστε πολύ καλά με τον σύζυγό μου, απλά προσπαθούμε να βρούμε περισσότερο χρόνο οι τρεις μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό - Πάνω από 10 οι πυροβολισμοί

Τζορτζ Τσούνης στον Δανίκα: «Εμείς, οι ΗΠΑ, στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα ό,τι κι αν συμβεί»


«Ξέπλεναν» χρήματα από ναρκωτικά στις φυλακές Ιωαννίνων - Ο Modi, ο υποδιευθυντής, ο αρχιφύλακας, η λογίστρια και το μαύρο ταμείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης