Μαριάννα Κιμούλη: Το επίθετό μου έπαιξε ρόλο στο ότι έφυγα στην Αγγλία να σπουδάσω

Δεν ξέρω πώς είναι να μη σε λένε Κιμούλη, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Μαριάννα Κιμούλη μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, τον διάσημο πατέρα της, Γιώργο Κιμούλη, αλλά και τις σπουδές της στο εξωτερικό.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον πατέρα της.

«Εντάξει, δεν ξέρω πώς είναι να μη σε λένε Κιμούλη. Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο αυτό στο ότι έφυγα στην Αγγλία για να σπουδάσω. Δούλεψα εκεί κι ήμουν εκεί για πέντε χρόνια. Ίσως είχα κι άγνοια κινδύνου, όταν επέστρεψα, επειδή είχα συνηθίσει από εκεί που ήμουν εγώ κι αυτό αρκούσε», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, μίλησε για την επιστροφή της στην Ελλάδα, το Εθνικό Θέατρο, αλλά και το πώς την αντιμετώπισαν, λόγω του πατέρα της. «Επιστρέφοντας εδώ, η αλήθεια είναι ότι ήμουν τυχερή. Δεν το έχω συναντήσει αυτό εδώ, ούτε και το συνάντησα στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου εδώ. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το ότι μου έτυχε να έχω ένα πολύ καλό έτος, είχα πολύ καλούς συμμαθητές δηλαδή, αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι ασυνείδητα το διεκδικώ κι εγώ με την προσωπικότητά μου», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Φεύγοντας στην Αγγλία τότε, για να σπουδάσω, δεν ξέρω αν το ζύγισα πραγματικά αυτό ή το κατάλαβα όταν επέστρεψα, αλλά εδώ η ζωή μου είναι πραγματικά ευτυχισμένη».


Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό - Πάνω από 10 οι πυροβολισμοί

Τζορτζ Τσούνης στον Δανίκα: «Εμείς, οι ΗΠΑ, στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα ό,τι κι αν συμβεί»


«Ξέπλεναν» χρήματα από ναρκωτικά στις φυλακές Ιωαννίνων - Ο Modi, ο υποδιευθυντής, ο αρχιφύλακας, η λογίστρια και το μαύρο ταμείο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr