Ευτυχισμένοι Μαζί: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από τη σειρά και τι δουλειά κάνει

17 χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς, ο Κώστας Ιντζεγιάν δεν ασχολείται με την υποκριτική

Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» έχει ακόμη το κοινό του, 17 χρόνια μετά την πρεμιέρα του στην ελληνική τηλεόραση. Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς έχουν συνεχίσει την πορεία τους στην τηλεόραση, αλλά μερικοί άλλαξαν καριέρα. Ανάμεσά σε εκείνους που δεν συνέχισαν στην τηλεόραση είναι και ο «Μήτσος», κατά κόσμον Κώστας Ιντζεγιάν, που σήμερα δεν έχει επαφή με τον χώρο.

Παρά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς του MEGA, ο Κώστας Ιντζεγιάν, αποφάσισε να ασχοληθεί με το αντικείμενο των σπουδών του, καθώς εκτός από απόφοιτος της δραματικής σχολής «Ίασμος», έχει τελειώσει και τη σχολή στα ΤΕΙ Πειραιά και στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων.

Σήμερα δεν είναι ενεργός στα social media, αλλά χάρη σε έναν instagrammer, οι φαν της σειράς είδαν πώς είναι ο γιος του Μάκη Κοτσάμπαση, σήμερα. Ένας χρήστης στο Instagram που μοιάζει αρκετά εξωτερικά με τον Κώστας Ιντζεγιάν, γύρισε μαζί του ένα χιουμοριστικό κλιπ. Η εικόνα του άλλοτε ηθοποιού, δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από το παρελθόν.



Ο Κώστας Ιντζεγιάν γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και έχει αρμενική καταγωγή. Δεν ασχολείται με τα social media και είναι ενεργός μόνο στην πλατφόρμα του Linkedin, για την καριέρα του ως μηχανικός ασφάλειας Δικτύου. Πριν από μερικούς μήνες, έκανε μια σύντομη επιστροφή στον ρόλο του Μήτσου και συνάντησε, τους Μάκη, Σπύρο και Μάρκο από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» για να αναβιώσουν μια χιουμοριστική σκηνή.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο εκτελεστής περίμενε 1,5 ώρα τον Στάθη κάτω από το γραφείο του και τον σκότωσε όταν πάρκαρε

Αυγενάκης για όσα έγιναν στο Ελ. Βενιζέλος: «Δεν υπήρξε χειροδικία, πήρα το τηλέφωνο από τον υπάλληλο»

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «δράκαινα» της Μάνης, η πρώτη Ελληνίδα serial killer



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr