Θάνος Μαρίνης: Πήγα τα παιδιά μου για εξετάσεις θυρεοειδή και ανακάλυψα ότι έχω καρκίνο

Θάνος Μαρίνης: Πήγα τα παιδιά μου για εξετάσεις θυρεοειδή και ανακάλυψα ότι έχω καρκίνο

Ο μικρός μου γιος έπαθε σοκ αλλά μετά κατάλαβε ότι είναι ένα μάθημα ζωής, πρόσθεσε ο αγοραστής του Cash or Trash

thanosmarinis
Ο Θάνος Μαρίνης, που είναι αγοραστής στην εκπομπή «Cash or Trash», μίλησε για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον καρκίνο, το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουλίου.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία που είχε γίνει γνωστός από τη νίκη του στην ελληνική εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού επιχειρηματικότητας «The Apprentice» και αποκάλυψε ότι τυχαία έμαθε ότι προσβλήθηκε από καρκίνο.

Όπως περιέγραψε στο «Super Κατερίνα», είχε πάει τα παιδιά του για να κάνουν εξετάσεις και κάλεσαν και τον ίδιο να υποβληθεί σε μερικές. Τότε οι γιατροί εντόπισαν τον καρκίνο.


Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2fs8uii1xkp)

Αρχικά, ο Θάνος Μαρίνης ανέφερε ότι: «Είπα να το κάνω γνωστό, γιατί αυτά δεν είναι πλέον ιατρικά απόρρητα, πρέπει να τα βγάζουμε προς τα έξω. Πήγα τα παιδιά για τυπικές εξετάσεις θυρεοειδή και μου λέει η γιατρός έλα κι εσύ. Μου έβαλε το τζελ και το βρήκε αμέσως. Βρήκαμε καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα και έπρεπε να φύγει άμεσα. Κατά τύχη το βρήκαμε, ενώ οι εξετάσεις μου ήταν άριστες».

«Ο γιος μου έπαθε σοκ στην αρχή»
Όσο για το πώς τα παιδιά του διαχειρίστηκαν αυτή την περιπέτεια με την υγεία του, ο επιχειρηματίας απάντησε: «Τα παιδιά ήξεραν από την αρχή τι συμβαίνει. Ο μικρός μου γιος, ο Ίωνας έπαθε σοκ στην αρχή, αλλά κατάλαβε και αυτό είναι ένα μάθημα ζωής και για αυτούς. Θα χρειαστώ ιώδιο στη συνέχεια, θα το κάνω μετά τις διακοπές. Είμαι σε ευνοϊκή θέση, φαίνεται ότι θα είναι ιάσιμο, είμαι από τους τυχερούς που δεν κάνει μεταστάσεις. Ο κόσμος έξω κάνει μεγάλο αγώνα. Η ζωή είναι τόσο ωραία και αυτά σε κάνουν καλύτερο και σου χτυπάνε καμπανάκια».

Τέλος, ο Θάνος Μαρίνης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο. «Πιέστηκα πολύ σε πολλά πράγματα γι αυτό μου βγήκε αυτό το πράγμα. Αφιερώστε χρόνο για εσάς, ηρεμήστε, αγαπήστε τον εαυτό σας και να σκεφτόμαστε και λίγο αυτούς που περνάνε δύσκολα» κατέληξε.

Μία μέρα πριν, ανάρτησε μερικές φωτογραφίες του μετά την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.
Κλείσιμο

Τι έγραψε στην ανάρτηση
«Δε θα πω fu*k cancer, δε θα πω love you cancer, θα πω ότι οι ευχές σας για υγεία πριν 20μερες στα γενέθλια μου, έπιασαν τόπο, τον βρήκαμε, τον πέταξα χτες, σήμερα έξω, και προχωράμε με δόξα στον Θεό, στην επιστήμη και τη συμπαντική αγάπη.

Με δίδαξε και κατάλαβα γιατί τον έφερα πάνω μου, και πήρα το μάθημα. Στο χέρι μου να βελτιωθώ κι άλλο. Κάντε εξετάσεις, κοιτάξτε και θυρεοειδή που ο κόβιντ τον έχει κάνει άνω κάτω, και αγαπήστε τους γύρω σας παραπάνω.

Η προτροπή μου να σκέφτεστε μια φορά τη μέρα για 20 δευτερόλεπτα ολους αυτούς που κάνουν αγώνα με τις πεταλούδες στις φλέβες τους και τη χημειοθεραπεία, να σκοτώσουν αυτά τα βρωμερά κύτταρα. Είτε προσευχή το πείτε, είτε σκέψη, είτε ενέργεια, 20 δευτερόλεπτα αγάπης να δίναμε ΟΛΟΙ, μπορούν να γίνουν συγκλονιστικά πράγματα στη γη.

Μάνα, Πατέρα (που με κάνατε 47, αλλά ακόμα σαν 7χρονο σας κρατώ σε εγρήγορση και γι' αυτό και εσείς δε θα γεράσετε ποτέ ), Σόνι μου που βρίσκω απίθανους τρόπους να σε κρατώ μακριά από τη δουλειά , Κρις που ήσουν η αιτία να βρεθεί, Ιωνακο μου που η αγκαλιά σου κάνει την πέτρα άμμο, Μάριε που μου έχεις στήσει ομάδα στην Pure που κεντά και ένα χρόνο να λείπω, συνεργάτες, φίλοι που το μοιράστηκα και όλοι εσείς οι γνωστοί άγνωστοι, να μου είστε καλά, γεροί, να θεραπεύετε τα μέσα σας και να παραμείνετε κατά τον συμπαντικό δρόμο, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! Το ταξίδι της εδώ ζωης είναι τόσο ενδιαφέρον, διδακτικό, και όμορφο. Everything real και τόσο surreal. Ευλογία».




Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από το υπουργείο Υγείας: Κεντρική πολιτική μας η δραστική μεταρρύθμιση και ανάταξη του ΕΣΥ

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι - Πότε επηρεάζεται η Αττική


«Ο Παναγιώτης είχε χτίσει οικογενειακές σχέσεις με τη Μύκονο» δηλώνει φίλος του Στάθη που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης