Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον Κίμωνα Κουρή

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον Κίμωνα Κουρή

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας για το αν είναι καλό ή κακό να είσαι στον ίδιο χώρο με τον σύντροφό σου, είπε η ηθοποιός

kouris_-_triantafillidou
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύντροφό της, Κίμωνα Κουρή, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στη σειρά «Οι Παγιδευμένοι».

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός περιέγραψε την επαγγελματική συνεργασία τους και την πρώτη γνωριμία τους ως συμφοιτητές στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Σε ερώτηση για το αν είναι εύκολο να συνεργάζεται με τον σύντροφό της, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απάντησε: «Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας για το αν είναι καλό ή κακό να είσαι στον ίδιο χώρο με τον σύντροφό σου. Έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των εκάστοτε συντρόφων. Στη δική μου περίπτωση για μένα είναι χαρά και δώρο να συνεργάζομαι με τον Κίμωνα (Κουρή). Το χάρηκα πολύ, μακάρι να ξανασυνεργαστούμε, χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό ή το ζητούμενό μου για να κάνω μια δουλειά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 07:09
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2frnjg9rdxt)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που συναντήθηκε με τον Κίμωνα Κουρή, όταν έμαθαν ότι πέρασαν τις εξετάσεις για το Κρατικό: «Η γνωριμία μας με τον Κίμωνα μετράει πολλά χρόνια, ήμασταν συμφοιτητές στο Κρατικό. Για την ακρίβεια, περάσαμε, ήμασταν στο ασανσέρ και είπε: "Α, πέρασες και εσύ; Είσαι και εσύ στο φετινό έτος;", και συστηθήκαμε. Ήταν ο πρώτο άνθρωπος που γνώρισα στη σχολή. Είχαμε παραμείνει φίλοι από τότε».

Σχετικά με τους τσακωμούς στις σχέσεις, η ηθοποιός δήλωσε ότι έχει μεγάλη υπομονή και σπάνια είναι εκείνη που θα προκαλέσει εντάσεις: «Δεν μου αρέσει να μαλώνω στις σχέσεις μου, πρέπει να ξεπεράσω τα όρια της υπομονής και της αντοχής μου προκειμένου να τσακωθώ. Νομίζω ότι έχω αρκετά μεγάλα όρια αντοχής και υπομονής. Θεωρώ ότι όταν τσακώνεσαι πάνω στα νεύρα μπορεί να πεις πράγματα που να τα μετανιώσεις και να μην τα εννοείς. Από μικρή πάντα σκεφτόμουν πώς ακούγονται αυτά που λέω. Οπότε έλεγα πάντα δεν χρειάζεται εν βρασμώ να μιλήσεις και να απαντήσεις, πάρε λίγο τον χρόνο σου. Δηλαδή προτιμούσα να πάρω μια απόσταση από τα πράγματα, παρά εκείνη την ώρα να αντεπιτεθώ. Καλά να επιτεθώ πρώτη, δεν το κάνω ποτέ».

Επίσης, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούει για τον εαυτό της και τον θυμό που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων.

«Στα social media ή σε εκπομπές σχολιάζουν τον χαρακτήρα μου από ένα βλέμμα μου ή μια λέξη, χωρίς καν να με ξέρουν. Ως άνθρωπος δεν είμαι καθόλου επικριτική, θέλω να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για κάποιον πριν εκφέρω άποψη. Δεν ξέρω τι κουβαλάει ο καθένας στο μυαλό του και στην καρδιά του. Ζούμε σε μια εποχή θυμού και βίας και ειλικρινά μακάρι να ήταν τα ‘’πεσίματα’’ όπως αυτά που συζητάμε και όχι να ακούμε για ένα 15χρονο παιδί που το έστειλαν στο νοσοκομείο για την ταυτότητά του. Δεν χωράει στο κεφάλι μου με τι τρόπο μπορεί ο καθένας να βγάλει την οργή, το θυμό, τα προβλήματα, τα κόμπλεξ και τις φοβίες του επάνω στους άλλους», είπε στο τέλος.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο εκτελεστής περίμενε 1,5 ώρα τον Στάθη κάτω από το γραφείο του και τον σκότωσε όταν πάρκαρε

Αυγενάκης για όσα έγιναν στο Ελ. Βενιζέλος: «Δεν υπήρξε χειροδικία, πήρα το τηλέφωνο από τον υπάλληλο»

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «δράκαινα» της Μάνης, η πρώτη Ελληνίδα serial killer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης