Ελένη Φουρέιρα: Δεν ξέρω αν έχω κάτι καλύτερο να δώσω στη Eurovision

Ωστόσο, δεν απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο να πάει ξανά ως διαγωνιζόμενη

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Eurovision ως διαγωνιζόμενη και θυμήθηκε τη χρονιά 2018, που είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο και είχε κερδίσει τη δεύτερη θέση.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο «Κοσμοράδιο 95,1» η τραγουδίστρια είπε πως δεν ξέρει αν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω στον μουσικό διαγωνισμό, καθώς έχει εμφανιστεί στη σκηνή του άλλες δύο φορές, μετά την παρουσίαση του «Fuego».

Δείτε το βίντεο του «Super Κατερίνα»

Αναφερόμενη αρχικά στην εμπειρία της από τη Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε: «Η Eurovision είναι πολύ αγχωτική για τα παιδιά που διαγωνίζονται. Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε φτιαγμένοι να διαγωνιζόμαστε. Είμαστε φτιαγμένοι να κάνουμε κάτι από την ψυχή μας. Όταν μπαίνει μέσα αυτό το άγχος, είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις».

Στην πορεία, είπε: «Δεν ξέρω αν έχω κάτι καλύτερο να δώσω στη Eurovision, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί να έρθει ένα υπέροχο τραγούδι και να θέλω να το ξανακάνω».

Η εμφάνισή της στη φετινή Eurovision
Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίασε με την επανεκτέλεση του «Fuego» στη σκηνή της φετινής Eurovision στο Μάλμε, με τους Σουηδούς διοργανωτές να επιλέγουν την τραγουδίστρια για το opening act του διαγωνισμού. 

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Μάλμε, η Ελένη Φουρέιρα έβγαλε ένα κόκκινο μαντήλι μαζί με τους χορευτές της, κάτι που θύμισε τη χορογραφία της Μαρίνας Σάττι για το Ζάρι. 




Ειδήσεις σήμερα:

Ο εκτελεστής περίμενε 1,5 ώρα τον Στάθη κάτω από το γραφείο του και τον σκότωσε όταν πάρκαρε

Αυγενάκης για όσα έγιναν στο Ελ. Βενιζέλος: «Δεν υπήρξε χειροδικία, πήρα το τηλέφωνο από τον υπάλληλο»

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «δράκαινα» της Μάνης, η πρώτη Ελληνίδα serial killer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr