Γιώργος Αρσενάκος για Νότη Σφακιανάκη: Ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει, πιστεύω θα επανέλθει

Tο θέμα είναι πότε θα νιώσει έτοιμος, πρόσθεσε ο CEO της Panik Records, δισκογραφικής στην οποία ανήκει ο τραγουδιστής από το 2016

Ο Γιώργος Αρσενάκος, διευθύνων σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records, έκανε μια αναφορά στον Νότη Σφακιανάκη και την πιθανότητα να επιστρέψει στο τραγούδι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουλίου, ο Γιώργος Αρσενάκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» και ρωτήθηκε σχετικά με τον τραγουδιστή, που ανήκει στην εταιρεία και απέχει τέσσερα χρόνια από τη μουσική.

Αφού εξέφρασε την επιθυμία της εταιρείας να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης, ο CEO της Panik υπογράμμισε ότι δεν μπορεί κανείς να εκβιάσει καταστάσεις και βασική προϋπόθεση για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη, είναι να νιώσει ο ίδιος έτοιμος.

Δείτε το βίντεο

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Αρσενάκος ξεκαθάρισε πως: «Ο Νότης ανήκει στην Panik από το 2016. Όλοι θέλουμε πολύ να επιστρέψει, αλλά το θέμα είναι πότε θα νιώσει έτοιμος ο καλλιτέχνης. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ, μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω και με το περιβάλλον του, στέλνουμε τραγούδια, είμαστε σε μια τέτοια επαφή, αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε.

Δεν θέλουμε να αγχώσουμε κανέναν. Για τον καθένα έρχεται η στιγμή του να κάνει αυτό που θέλει. Και σε έναν καλλιτέχνη με 35 χρόνια πορείας και καριέρας που έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ, δεν γίνεται να του πω εγώ τι θα κάνει. Δεν μπορώ να εκβιάσω έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει τραγούδια, αν δεν θέλει
», είπε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος.

Στο τέλος, εξέφρασε την ελπίδα, ότι: «Ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει, θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό που έχει, θα επανέλθει, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και ο κόσμος τον λατρεύει και  έχει μια απίστευτη δισκογραφία. Ο Νότης λείπει σχεδόν τέσσερα χρόνια».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο εκτελεστής περίμενε 1,5 ώρα τον Στάθη κάτω από το γραφείο του και τον σκότωσε όταν πάρκαρε

Αυγενάκης για όσα έγιναν στο Ελ. Βενιζέλος: «Δεν υπήρξε χειροδικία, πήρα το τηλέφωνο από τον υπάλληλο»

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «δράκαινα» της Μάνης, η πρώτη Ελληνίδα serial killer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr