Κώστας Κρομμύδας: Οι αναγνώστες με μαλώνουν για τους ήρωες των βιβλίων μου, τα βάζουν με τον συγγραφέα

Κώστας Κρομμύδας: Οι αναγνώστες με μαλώνουν για τους ήρωες των βιβλίων μου, τα βάζουν με τον συγγραφέα

Το κοινό ταυτίζεται με τον χαρακτήρα που αγαπάει περισσότερο, αν δεν εξελιχθεί όπως θέλει, τα βάζει μαζί μου, είπε

kostas-krommidas
Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε για το νέο του βιβλίο «Κρασί από τα χείλη σου», αλλά και για την αγάπη που λαμβάνει από τους αναγνώστες.

Ο γνωστός συγγραφέας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, ανέφερε: «Είναι πολύ όμορφο να κάνεις κάτι που αγαπάς, να κάθεσαι στον υπολογιστή και να λες "περνάω όμορφο"».

Όσο για την περιοδεία που κάνει για την προώθηση του βιβλίου του, ο Κώστας Κρομμύδας δήλωσε: «Είναι εξοντωτικό, γιατί είμαι σχεδόν δύο μήνες στον δρόμο, γύρω στις 40 μέρες συνεχόμενα μακριά από το σπίτι. Αλλά είναι τόσο όμορφο αυτό, να συναντάς κόσμο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2fvvz4fmbex)
Κλείσιμο

Όπως είπε στη συυνέχεια, συχνά οι αναγνώστες του τον «μαλώνουν», όταν δουν πως ένας από τους χαρακτήρες που αγαπούν δεν έχει την εξέλιξη που ήθελαν εκείνοι.

«Οι αναγνώστες με μαλώνουν για τους ήρωες. Το κοινό ταυτίζεται με έναν χαρακτήρα που αγαπάει περισσότερο. Αν δεν εξελιχθεί ο ήρωας όπως θέλει, τα βάζει με τον συγγραφέα. Δεν γράφω με βάση το τι αρέσει στους αναγνώστες», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Έχω ιστορίες που είναι δύσκολες. Γράφω ιστορίες που μπορεί να έχουν δύσκολα θέματα, να μην έχουν ευχάριστο τέλος. Οι χαρακτήρες "κλέβουν" από τις αναμνήσεις μου κάθε μέρα. Πολλά περνάνε στο βιβλίο ασυναίσθητα. Δεν γίνεται να μη βάλεις την ιστορία που ζεις εσύ σε ένα βιβλίο».

Σημείωσε επίσης, πόσο όμορφο είναι να λαμβάνει μηνύματα από το κοινό, που του λέει ότι ταυτίζεται με τους ήρωές του.

«Οι γυναίκες με ρωτάνε πολλά πράγματα. Είναι πολύ όμορφο οι άνθρωποι να ταυτίζονται με τις ιστορίες σου. Ο αναγνώστης να ζει τους χαρακτήρες ή και να σου λέει "χάρηκα πολύ" ή να σε μαλώνει και να σου λέει "μου άλλαξε τη ζωή". Κι αυτό είναι το πιο όμορφο δώρο για μένα», είπε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ζούμε σε μια εποχή των ανέπαφων σχέσεων σε όλα τα επίπεδα. Έχω ξεκινήσει από τις 9 Μαΐου και είμαι σε άλλη πόλη. Μπορεί να είναι κουραστικό για μένα, αλλά η αγάπη που παίρνω από τον κόσμο δεν υπάρχει. Σταματάω για το καλοκαίρι».



Ειδήσεις σήμερα:

Ο εκτελεστής περίμενε 1,5 ώρα τον Στάθη κάτω από το γραφείο του και τον σκότωσε όταν πάρκαρε

Αυγενάκης για όσα έγιναν στο Ελ. Βενιζέλος: «Δεν υπήρξε χειροδικία, πήρα το τηλέφωνο από τον υπάλληλο»

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «δράκαινα» της Μάνης, η πρώτη Ελληνίδα serial killer

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης