Σασμός: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο γύρισμα – Είναι σαν να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου, είπε η Μαρία Τζομπανάκη

Σασμός: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο γύρισμα – Είναι σαν να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου, είπε η Μαρία Τζομπανάκη

Η σειρά ρίχνει αυλαία τη Δευτέρα 8 Ιουλίου

sasmos_10
Ο «Σασμός» έρχεται στο τέλος του μετά από τρία χρόνια, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Στο τελευταίο γύρισμα της σειράς βρέθηκε η κάμερα του «Happy Day», όπου οι ηθοποιοί συγκινημένοι έκαναν δηλώσεις και αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και τους χαρακτήρες τους.

«Σταματάει ένα αιώνιο μίσος κι έρχεται ο Σασμός. Είναι ένα αντίο στη σειρά και στους ανθρώπους και στο κοινό», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ενώ η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη ανέφερε: «Είμαι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και δεν το περίμενα. Ήταν η καθημερινότητά μου, η ζωή μου τα τελευταία τρία χρόνια. Θα μου λείψουν πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2gj2b8esoft)
Κλείσιμο

Ο Δημήτρης Λάλος σχολίασε το τέλος τόσο της σειράς όσο και τον θάνατο του Μαθιού: «Έχει έτσι ένα πολύ μεγάλο και τραγικό τέλος, που αξίζει σε έναν τέτοιον άνθρωπο μυθοπλασίας. Όλος ο κόσμος λέει να μην πεθάνει ο Μαθιός, οι συγκινήσεις είναι μεγάλες και αυτό θέλουμε στην πραγματικότητα από μια καλή σειρά. Η συνέχεια είναι συναρπαστική, ετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρότζεκτ πάλι στον Alpha, θα λέγεται "Τιμωρός"».

Με τη σειρά της, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε φανερά φορτισμένη: «Είναι σαν να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου. Ήμουν με το παιδί μου που λατρεύω, με εξαιρετικούς συναδέλφους που τους εκτιμώ βαθύτατα. Έκανα φιλίες που θα αντέξουν στο χρόνο. Συνδέθηκα με το κανάλι πάρα πολύ στενά. Στον χορό με τον Ορφέα δεν ήταν μόνο ο Αστέρης, ήμασταν… κι εμείς, με τον γιο μου... Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα…».

Στη συνέχεια, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σημείωσε: «Ένιωσα την αγάπη του κόσμου, έχω ζήσει μέσα από αυτό και μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή που το αποχαιρετώ». Ενώ ο Μιχάλης Αεράκης είπε από την πλευρά του: «Λυπάμαι που είναι η μέρα του αποχωρισμού, αλλά έτσι είναι… Τα κρατάω στην καρδιά μου και τα παίρνω μαζί μου στην Κρήτη».

Επίσης, η Ευγενία Σαμαρά τόνισε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα, νομίζω ότι θα βάλω τα κλάματα», ενώ η Δανάη Παππά πρόσθεσε: «Κοιταζόμαστε μεταξύ μας και αναστενάζουμε και φεύγουμε… Δεν έχουμε κάτι να πούμε, γιατί ξέρουμε ότι θα βάλουμε τα κλάματα».


Ειδήσεις σήμερα:

Εργαζόμενοι της Αυγής στον Κασσελάκη on camera: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε - Mea culpa, τους είπε

Κακοκαιρία εξπρές σήμερα, έντονα φαινόμενα από το μεσημέρι και στην Αττική


«Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε και με απείλησε»  λέει ο υπάλληλος του αεροδρομίου στη μήνυση κατά του Αυγενάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης