Χριστίνα Μάνη: Δεν μου άρεσε που μου έδιναν ρόλους λόγω της εμφάνισής μου

Το να πάω στο Λος Άντζελες και να παίζω τη σέξι κοπελίτσα σε ταινίες δεν μου έλεγε κάτι, πρόσθεσε

Η Χριστίνα Μάνη μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής, καθώς οι ρόλοι που της προσέφεραν ήταν βασισμένοι στην εμφάνισή της και δεν είχαν κάποιο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον.

Η Χριστίνα Μάνη ήταν καλεσμένη στο «2night Show» το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα για την απομάκρυνσή της από την υποκριτική, αποκάλυψε: «Στον χώρο της υποκριτικής άκουσα και πολλά "όχι", άκουσα και πολλά "ναι". Δεν μου άρεσαν όμως οι ρόλοι που μου έδιναν λόγω της εμφάνισής μου. Με θεωρούσαν ωραία κοπέλα και θα μου έδιναν έναν ρόλο για μια σέξι κοπέλα, της διπλανής πόρτας, δυο σελιδούλες, "μελέτησε το και έλα να το κάνεις". Δεν με γέμιζε αυτό, αλήθεια σου το λέω».

Δείτε το βίντεο

Συγχρόνως, περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από αυτή την απόφαση: «Δηλαδή έχοντας έρθει από το Λονδίνο και έχοντας σπουδάσει θέατρο, το οποίο με μάγευε, το να πάω μετά στο Λος Άντζελες και να παίζω τη σέξι κοπελίτσα σε ταινίες δεν μου έλεγε κάτι. Σε κάποια φάση λέω στον βοηθό του ατζέντη μου, "Λούπε τέλος, δεν θέλω να μου ξαναστείλεις οντισιόν τον σέξι ρόλο, είτε είναι για κάποια σειρά στο HBO, είτε εδώ είτε εκεί. Δεν με ενδιαφέρει πια". Επειδή όλα τα χρόνια στο Λος Άντζελες ένιωθα και αυτές τις νότες μοναξιάς έγραφα μουσική στο σπίτι μου, μόνη μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αγάπη της για το πιάνο και τη μουσική: «Παίζω πιάνο από 4 χρονών και είναι κάτι που δεν σταμάτησα ποτέ. Μελετάω για ώρες το πιάνο. Απλά δεν ήταν το επάγγελμά μου. Είμαστε τυχερές, γιατί οι γονείς μας μας έδωσαν τα ερεθίσματα».

Ειδήσεις σήμερα:

Εργαζόμενοι της Αυγής στον Κασσελάκη on camera: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε - Mea culpa, τους είπε

Κακοκαιρία εξπρές σήμερα, έντονα φαινόμενα από το μεσημέρι και στην Αττική


«Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε και με απείλησε»  λέει ο υπάλληλος του αεροδρομίου στη μήνυση κατά του Αυγενάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr