Έφη Θώδη: Εμένα έπρεπε να πάρει ο Κασσελάκης στον γάμο του, να πάω με τα κλαρίνα μου

Αντέδρασε στο ενδεχόμενο να τραγουδήσει στον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η Μαρίνα Σάττι

Μπορεί η Έφη Θώδη να συμφιλιώθηκε με τη Μαρίνα Σάττι, αλλά αντέδρασε αρνητικά, όταν άκουσε, πως η 37χρονη ενδέχεται να είναι εκείνη που θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε σχετικά με αυτό, από ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τόνισε, ότι η Μαρίνα Σάττι, αν και είναι φίλη της πια, δεν θα έχει να πει κάποιο τραγούδι που να ταιριάζει στην περίσταση.

Δείτε το βίντεο

«Ανήκουστο, μα τι θα πει η Μαρίνα Σάττι στον γάμο του; Έχουμε γίνει φίλες αλλά τι θα πει η Μαρίνα; Καλή χρυσή αλλά τι θα πει; Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Έπρεπε να πάρουν εμένα, με τα κλαρίνα μου, με τα βιολιά μου, με τα μπουζούκια μου, να πάω να τους πω τραγούδια για να χορέψουν» είπε η Έφη Θώδη.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια θέλησε να λύσει μια παρεξήγηση που προέκυψε και εμπλέκεται το όνομά της. Όπως είπε: «Θα ήθελα να τονίσω, επειδή ακούστηκε η φωνή μου σε αυτή τη φωτιά στη Ζάκυνθο, δεν ήμουν εγώ ζωντανά εκεί, βάλανε CD. Εγώ αν έβλεπα φωτιά θα σταμάταγα. Είναι ψέμα ότι τραγούδαγα εκεί» εννοώντας το βίντεο που κυκλοφόρησε με γλέντι στο νησί, ενώ είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.

Η συμφιλίωση Σάττι και Θώδη στη σκηνή
Σχεδόν τρεις μήνες μετά το ξέσπασμα της Έφης Θώδη εναντίον της 37χρονης τραγουδίστριας για το «Ζάρι» με τον οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, έκανε guest εμφάνιση στη συναυλία  της Σάττι και οι δυο τους συμφιλιώθηκαν πάνω στη σκηνή. Η Μαρίνα Σάττι υποδέχτηκε στη σκηνή τη λαϊκή τραγουδίστρια ξεσηκώνοντας το πλήθος.

Δείτε βίντεο



Αφού τραγούδησαν μαζί παραδοσιακά κομμάτια έκαναν μια αγκαλιά και η Μαρίνα Σάττι είπε στην καλεσμένη της: «Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνι8α ανάμεσά μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο».

«Μαρίνα Σάττι σ' αγαπώ» είπε σε ένα σημείο η Έφη Θώδη με την τραγουδίστρια να απαντά: «Είστε έμπνευση σε όλα και σας αγαπάμε πάρα πολύ».

Βίντεο από τη συνύπαρξή τους στη σκηνή, έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το TikTok.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr