Μιχάλης Ρέππας: Κάποια στιγμή στις Τρεις Χάριτες οι διαφημίσεις έμπαιναν με κλήρωση

Μιχάλης Ρέππας: Κάποια στιγμή στις Τρεις Χάριτες οι διαφημίσεις έμπαιναν με κλήρωση

Η σειρά είχε μπει στην κατηγορία των μεγάλων αθλητικών events, δήλωσε

reppas_2
Ο Μιχάλης Ρέππας μοιράστηκε μερικές άγνωστες ιστορίες πίσω από τη σειρά «Οι Τρεις Χάριτες», την οποία συνδημιούργησε μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου, αλλά και τη μεγάλη ζήτηση που είχε όσον αφορά στις διαφημίσεις, λόγω της υψηλής τηλεθέασης. 

Ο σεναριογράφος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα των γυρισμάτων: «Τα επεισόδια τα γυρίζαμε κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Τα κορίτσια δεν γύριζαν τις ημέρες που είχαν θέατρο, για να είναι πιο ξεκούραστες και πηγαίναμε κάθε δευτερότριτο. Τότε δεν υπήρχε αυτή η πληθώρα παραγωγών και είχαμε όλο το στούντιο δικό μας. Είχαμε πάρα πολλούς guest, δεν μπορώ να τους θυμηθώ όλους».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2heti3v74gh)
Κλείσιμο

Επίσης, σχολίασε τους guest stars που εμφανίστηκαν στη σειρά: «Οι περισσότεροι από αυτούς στο μέλλον έγιναν πρώτα ονόματα. Ο Απόστολος Γκλέτσος κατεγράφη πρώτη φορά σε κάμερα στις "Τρεις Χάριτες"».

Σχετικά με τους ρόλους και τους ηθοποιούς, ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Ο ρόλος της Μαρίας ήταν αρχικά γραμμένος για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά τη Μαρία τη δόξασε η Νένα Μεντή, που την έπαιξε τελικά και ήταν μια γνωριμία πολύ σημαδιακή για εμάς, γιατί μετά με τη Νένα συνεχίσαμε και το "Δις εξαμαρτείν" και το "Οξυγόνο" μαζί. Έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί, και στο θέατρο».

Τέλος, ο Μιχάλης Ρέππας δήλωσε σχετικά με την τηλεθέαση: «Αγωνιώ πάρα πολύ για τις τηλεθεάσεις, αλλά μετά τις ξεχνάω. Ξέρω ότι κάποια στιγμή οι "Τρεις Χάριτες" είχαν μπει κάποτε στην κατηγορία των μεγάλων αθλητικών events, εκεί όπου οι διαφημίσεις έμπαιναν με κλήρωση. Στα μεγάλα αθλητικά events πήγαιναν με κλήρωση. Κάποια στιγμή οι "Χάριτες" είχαν φτάσει στο ίδιο σημείο».

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ πάει για 405 από τις 650 έδρες

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης