Λάκης Γαβαλάς: Συνάντησε τον Μπίλι Πόρτερ στη Μύκονο

Είναι ελάχιστοι οι καλλιτέχνες που έχω αγαπήσει στη ζωή μου, ένας από αυτούς είναι αυτός ο υπέροχος τύπος, έγραψε ο σχεδιαστής μόδας

Ο Λάκης Γαβαλάς συναντήθηκε με τον Μπίλι Πόρτερ στη Μύκονο, όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Ο σχεδιαστής μόδας ανέβασε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρε δίπλα στον ηθοποιό και τραγουδιστή.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου! Είναι ελάχιστοι οι καλλιτέχνες που έχω αγαπήσει στη ζωή μου. Ένας από αυτούς είναι αυτός ο υπέροχος τύπος. Τόσο ανθρώπινος που μεταδίδει θετική ενέργεια και επίσης τόσο ταλαντούχος όπως ο Μπίλι Πόρτερ. Η βραδιά μου στο νησί χθες το βράδυ ήταν ξεχωριστή… Καλώς ήλθες στη Μύκονο, Μπίλι».

Δείτε την ανάρτηση


Ο Μπίλι Πόρτερ είναι Αμερικανός performer, ηθοποιός, σκηνοθέτης, τραγουδιστής και είδωλο της μόδας. Έγινε, αρχικά, γνωστός από το Μπρόντγουεϊ. Έχει βραβευτεί με Grammy, δύο Tony και Emmy. Η νίκη του στα Primetime Emmy Award του 2019 για Α' Ανδρικό Ρόλο σε Δραματική σειρά σηματοδότησε την πρώτη φορά που μαύρος ομοφυλόφιλος άνδρας προτάθηκε και κέρδισε σε οποιαδήποτε κατηγορία πρωταγωνιστικού ρόλου στα Primetime Emmy. Το 2020, συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο του Time με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ πάει για 405 από τις 650 έδρες

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr