Δέσποινα Καμπούρη: Αποχαιρέτησε συγκινημένη το Πάμε Δανάη - Ήταν από τους πιο φωτεινούς σταθμούς στην πορεία μου

Δέσποινα Καμπούρη: Αποχαιρέτησε συγκινημένη το Πάμε Δανάη - Ήταν από τους πιο φωτεινούς σταθμούς στην πορεία μου

Eδώ υπήρχε μια πόρτα και μια αγκαλιά ανοιχτή, πρόσθεσε

despoina-kampouri-xr
Στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν της εκπομπής «Πάμε Δανάη» της Δανάης Μπάρκα την Παρασκευή 5 Ιουλίου, το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο.

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από το πάνελ της εκπομπής, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό.

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι η συνεργάτιδά της δεν θα βρίσκεται πλέον στην τηλεοπτική παρέα τους, η φιλία τους εκτός πλατό θα συνεχιστεί.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2hi6xzjpaux)
Κλείσιμο

Αναλυτικά, είπε: «Παραμένω μέχρι στιγμής - γιατί δεν ξέρει ο Θεός και η ψυχή μου τι θα γίνει μετά - ψύχραιμη, γιατί δεν νιώθω αυτόν τον αποχωρισμό. Δεν ξέρω γιατί, ίσως είναι η άμυνά μου και το έχω κλειδώσει έτσι στο μυαλό μου. Αλλά δεν νιώθω ότι τίποτα κλείνει, ότι τίποτα δεν ολοκληρώνεται. Νιώθω ότι για 2 ώρες της ημέρας μπορεί να μην είμαστε δημόσια μαζί, αλλά για όλες τις υπόλοιπες όποτε το επιλέγουμε και όποτε το θέλουμε θα είμαστε και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από τη δουλειά, γιατί η δουλειά είναι πολύ σημαντική, αλλά η ζωή είναι σημαντικότερη. Και εγώ επειδή έχω στο μυαλό μου κανονισμένο ότι θα την έχω [σ.σ. τη Δέσποινα Καμπούρη] από πίσω τον Αύγουστο και όλα αυτά που θα ζούμε, δεν το παίρνω κάπως...».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Δέσποινα Καμπούρη τονίζοντας πόσο ευχάριστα πέρασε αυτά τα 3 χρόνια ως μέλος της εκπομπής και πόσο ευγνώμων νιώθει για αυτήν την ευκαιρία: «Λοιπόν, εγώ δεν είμαι καλή στους αποχαιρετισμούς και μόνο που βλέπω τόσο κόσμο πίσω από τις κάμερες, νιώθω μια φόρτιση. Αυτά τα 3 χρόνια στο "Πάμε Δανάη" ήταν από τους πιο φωτεινούς σταθμούς σε όλη μου την πορεία. Κρατάω πολύ ευχάριστες στιγμές, κρατάω και αυτές τις πιο δυσάρεστες που μας ένωσαν, γιατί ντάξει δεν είναι πάντα όλα ρόδινα, αλλά νομίζω ότι στα δύσκολα οι παρέες δένονται περισσότερο. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ, όπως δεν θα ξεχάσω ποτέ το γεγονός ότι σε μια περίοδο δύσκολη και περίεργη - έλειπα πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση και δεν ήταν εύκολο να ξαναμπώ σε αυτήν - εδώ υπήρχε μια πόρτα... Υπήρχε μια πόρτα και μια αγκαλιά ανοιχτή. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, όχι μόνο εσάς που φαίνεστε...».

«Νομίζω ότι είναι αμοιβαία όλα. Η αγκαλιά αυτή θα είναι πάντα. Δεν θα κλείσει ποτέ», σχολίασε στο τέλος η παρουσιάστρια.

Η Δέσποινα Καμπούρη, μετά το τέλος της εκπομπής, ανέβασε ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram με τους συνεργάτες της, τους οποίους ευχαριστούσε και πάλι. 



Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ πάει για 405 από τις 650 έδρες

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης