Κατερίνα Τσάβαλου: Χώρισε με τον Δημήτρη Στεργίου μετά από επτά χρόνια γάμου

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη και ο χωρισμός έγινε σε καλό κλίμα

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και λίγο καιρό, ενώ κρατά καλές σχέσεις, για χάρη του παιδιού.

Το πρώην ζευγάρι διατηρούσε γενικά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και φρόντισε να μην την εκθέτει στη δημοσιότητα.

Έτσι και τώρα, δεν έχουν σκοπό να αποκαλύψουν λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.
Η ηθοποιός και ο Δημήτρης Στεργίου ξεκίνησαν να βγαίνουν χρόνια πριν, με τη σχέση τους να γίνεται γνωστή το 2016. Λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους, η ηθοποιός είχε εγκαταλείψει το σπίτι της στο Χαλάνδρι κι εγκαταστάθηκε στο σπίτι του τότε, συντρόφου της στο Παλαιό Φάληρο.

Ο Δημήτρης Στεργίου δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, μιας και είναι στέλεχος του ομίλου Βασιλειάδη, που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενέργειας και υδάτινων πόρων.

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017 στο Δημαρχείο Φαλήρου, λίγο πριν τη γέννηση της κόρης τους. Το πρώτο τους παιδί ήρθε στον κόσμο, τον Ιανουάριο του 2018, ενώ νονά του είναι η Μαρία Κορινθίου. 

Σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο του 2023, η ηθοποιός είχε μιλήσει και για την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Δημήτρη Στεργίου, αποκαλύπτοντας πως δεν σκεφτόντουσαν να προχωρήσουν σε δεύτερο παιδί. Όπως είχε αναφέρει: «Ο ερχομός της κόρης μου μου άλλαξε τη ζωή, τις προτεραιότητες και το πώς βλέπω τον κόσμο. Κάθε φορά είναι ένα μάθημα για μένα. Τα παιδιά σε κάνουν να νιώθεις πιο υπεύθυνος. Δεν σκέφτομαι την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, είναι δύσκολο, γιατί εγώ και ο άντρας μου δεν έχουμε βοήθεια στο μεγάλωμα της κόρης μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Καλοκαίρι και πάλι από αύριο - Έρχονται 40άρια από την ερχόμενη Δευτέρα στα δυτικά


Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις του Ρέμου, λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr