Σασμός: Η σεναριογράφος αποκάλυψε λεπτομέρειες για το φινάλε της σειράς - Πρόκειται για μια σύγχρονη τραγωδία, είπε

Τελειώνει στην ακμή του, ανέφερε μεταξύ άλλων, η Εμμανουέλα Αλεξίου

Η Εμμανουέλα Αλεξίου, η σεναριογράφος του «Σασμού» αποκάλυψε λεπτομέρειες για το φινάλε της σειράς.

Λίγο πριν από το τέλος της δραματικής σειράς του Alpha, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, ανέφερε για τον Σασμό: «Τελειώνει στην ακμή του».

Για τον Μαθιό δήλωσε: «Οι τηλεθεατές αγάπησαν το Σασμό πάρα πάρα πολύ. Αγάπησαν μία σειρά στην οποία, στο 10ο επεισόδιο του α΄κύκλου, ο Μαθιός σκοτώνει έναν πρωταγωνιστή, τον Στεφανή, στο 70ο επεισόδιο σκοτώνεται ένας λατρεμένος ήρωας, ο Πέτρος, πολύ πολύ αγαπητός και πολύ άδικα και στο φινάλε σκοτώνεται και ο Άγγελος. Πρόκειται για μια σύγχρονη τραγωδία. Δεν είναι δυνατόν στο τέλος, όλοι χαρούμενοι, να κάνουμε γλέντια, γάμους και να μην έχει υπάρχει απώλεια… Ο Μαθιός θυσιάστηκε. Έγινε ήρωας. Εάν ο Μαθιός δεν πέθαινε, δεν θα γινόταν σασμός. Δεν θα γινόταν ειρήνη».
Για την Καλλιόπη και τον Αστέρη: «Η Καλλιόπη χάνει το παιδί της, ο Αστέρης χάνει τον αδελφό του. Πέφτει στην πλάτη του Αστέρη να αποφασίσει».

Για το φινάλε: «Αυτό που βλέπουμε και στο δραματικό κομμάτι αλλά και στο happy end της σειράς είναι το εθιμοτυπικό της Κρήτης … Επίσης έχουμε καλλιτεχνικές εκπλήξεις. Γιατί στο φινάλε, στο τελευταίο επεισόδιο, έχουμε κάποιες τραγουδιστικές παρουσίες που δεν τις περιμένει ο τηλεθεατής».

Για τον Αστέρη και την Αργυρώ: «Θα δικαιώσουμε τον Αστέρη και την Αργυρώ στο φινάλε. Τι περιμένει ο τηλεθεατής 3 χρόνια; Να παντρευτούν! Εκτός από αυτή τη δικαίωση που περιμένουν οι τηλεθεατές, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ καλό που θα συμβεί στον Αστέρη και την Αργυρώ».

Όσο για τη σχέση της ίδιας με τη σειρά, είπε: «Αγάπησα πάρα πολύ αυτή τη σειρά. Αν έγινε σειρά φαινόμενο κι αγαπήθηκε πάρα πολύ, είναι γιατί αγαπήθηκε, κατ΄αρχάς, από εκείνους που τη δημιούργησαν».


Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Καλοκαίρι και πάλι από αύριο - Έρχονται 40άρια από την ερχόμενη Δευτέρα στα δυτικά


Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις του Ρέμου, λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr