Κώστας Αρζόγλου: Τι λέει για την «κόντρα» Μπουγιούρη - Ακρίτα;

Ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος με τη γνωστή σεναριογράφο - δημοσιογράφο, σχολίασε τη δήλωση του ηθοποιού.

«Αισθάνθηκα ότι ήθελα περισσότερη να την πω υποστήριξη; Να το πω ντάντεμα; Να το πω αγκαλιά; Ήθελα ένα πιο έντονο coaching. Ήθελα πιο έντονη στήριξη», δήλωσε πρόσφατα σε κυπριακό κανάλι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αναφερόμενος στην Έλενα Ακρίτα και ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος με τη γνωστή σεναριογράφο - δημοσιογράφο, σχολίασε τη δήλωση του ηθοποιού σε συνέντεξη που έδωσε στην «Πρωινή Μελέτη» .

«Με τον Παναγιώτη ήμασταν μαζί και στη “Βέρα στο δεξί”, δεν αναδείχθηκε με τα “Μυστικά”. Δεν ξέρω τι είπε ο Παναγιώτης, δεν έχω ακούσει. Και δεν ξέρω τι εννοούσε. Δεν μου το έχει εκφράσει ποτέ του, αν και μιλάμε πολύ συχνά. Δεν νομίζω ότι η Έλενα είναι τέτοιος τύπος, καθόλου», είπε και συνέχισε λέγοντας «Έχει τα μυαλά της σε άλλα πράγματα τώρα.»

Όσο για το φινάλε της επιτυχημένης σειράς το οποίο πλησιάζει, ο Κώστας Αρζόγλου δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά πράγματα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ικανοποιείται το κοινό αίσθημα περί δικαίου. Είναι ένα σίριαλ με αρχή, μέση και τέλος. Δεν μπορεί να μην υπάρξει τιμωρία για όσους δεν ήταν ηθικοί χαρακτήρες.»

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr