Μαρίνα Σπανού: Εγώ και οι φιλοί μου ερωτευόμαστε με γράμματα και όλα όσα νομίζουμε ότι έχουν ξεχαστεί

Μαρίνα Σπανού: Εγώ και οι φιλοί μου ερωτευόμαστε με γράμματα και όλα όσα νομίζουμε ότι έχουν ξεχαστεί

Ο λόγος που δεν θα πήγαινε στη Eurovision και το σχόλιο για τη Μαρίνα Σάττι - Είμαστε τυχεροί που την έχουμε, τόνισε

marinaspanoy
Η Μαρίνα Σπανού περιέγραψε πώς ξεκίνησε τις αυτοσχέδιες συναυλίες της στον δρόμο, σε ηλικία 17 ετών, που τη σύστησαν στο κοινό και πλέον τα τραγούδια της γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. 

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε για το φλερτ, θυμήθηκε την αντίδραση ενός άλλου μουσικού του δρόμου όταν την είδε στην Αρεοπαγίτου, εξήγησε τον λόγο που θα απέρριπτε πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision και στο τέλος, εξέφρασε τον θαυμασμό της στο πρόσωπο της Μαρίνας Σάττι.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2i9ef41revd)


Κλείσιμο
Για τον πλανόδιο μουσικό που την έδιωξε μια μέρα, από το σημείο που ήθελε να τραγουδήσει στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η Μαρίνα Σπανού είπε: «Ήταν ένας μουσικός του δρόμου που ήταν μάλλον πολύ καιρό στο κουρμπέτι και όταν άρχισα ν α βγάζω τον εξοπλισμό μου, μου είπε ότι "εδώ είναι το σημείο μου δεν μπορείς να κάτσεις" και με έδιωξε».

Σε ερώτηση για το πώς ερωτεύονται σήμερα οι νέοι της ηλικίας της, η Μαρίνα Σπανού είπε: «Ξέρω πως εγώ και οι φίλοι μου, ερωτευόμαστε με γράμματα, με βλέμματα με φλερτ και με παρ' όλα αυτά που πιστεύουμε ότι έχουν ξεχαστεί αλλά τελικά υπάρχουν. Ο έρωτας είναι δύναμη δημιουργία, αλλά όχι μόνο για τη μουσική αλλά και για την ίδια τη ζωή».

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πορεία, στη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι, με την συνάδελφό της να αποθεώνει το ταλέντο της. Πρώτα απ' όλα είπε ότι η συμμετοχή σε έναν τέτοιο διαγωνισμό είναι πολύ αγχωτική και γι΄ αυτό κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επέλεγε να πάιγενε ως διαγωνιζόμενη.

Για τη Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Είναι μία σπουδαία καλλιτέχνις και είμαστε πολύ τυχεροί που είναι ανάμεσά μας και δεν έχει φύγει σε όλο τον κόσμο, που θα μπορούσε».


Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Αντώνης Ρέμος: Ο «πόλεμος» με την Αρχή για το ξέπλυμα, τα χρέη του Ηρακλή και η αγχωμένη δήλωση

Ντιμπέιτ Κασσελάκη - «87» στην Κεντρική Επιτροπή: Μάχη για τους συσχετισμούς και τις εντυπώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης