Έλενα Χριστοπούλου: Ανέβασε γυμνή φωτογραφία της στο Instagram

Από τις διακοπές της στα Κουφονήσια

Με μια διαφορετική από τις άλλες δημοσίευση, επέστρεψε η Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram, την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Η booker μοντέλων επέλεξε για ακόμη μια χρονιά τα Κουφονήσια για να κάνει διακοπές και στη νέα της ανάρτηση, φωτογραφήθηκε από το αγαπημένο της νησί, γυμνή.

Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους 339.000 ακολούθους της στο προφίλ της, η Έλενα Χριστοπούλου είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του δωματίου που διαμένει, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στα Κουφονήσια. Είναι γυμνή και έχει γυρισμένη την πλάτη της στον φακό που την απαθανάτισε. Από τη μέση και κάτω είναι σκεπασμένη με ένα λευκό σεντόνι, έχοντας αφήσει ακάλυπτη την πλάτη της.

Δείτε τη φωτογραφία


Μία μέρα πριν, καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους με ακόμη μερικές φωτογραφίες της από το νησί. Πόζαρε με μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα χρωματιστό μπλουζάκι, μπροστά από ένα σπίτι του νησιού.




Μπροστά από το ίδιο μπλε σπίτι, φωτογραφήθηκε και πιο πριν, σε άλλη δημοσίευση που έκανε, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Μέχρι το τέλος του κόσμου σε αυτό το νησί. Κουφονήσι 2024 και για πάντα. Καλοκαίρι είναι όλα θα φτιάξουν!».






Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Καλοκαίρι και πάλι από αύριο - Έρχονται 40άρια από την ερχόμενη Δευτέρα στα δυτικά


Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις του Ρέμου, λέει ο δικηγόρος του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr