Καραβάτου για διαζύγιο με Κατσούλη: Για να έρθει ισορροπία χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια

Καραβάτου για διαζύγιο με Κατσούλη: Για να έρθει ισορροπία χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια

Δεν μπορούσα να φανταστώ πως υπάρχει στον κόσμο τόσο ανιδιοτελής αγάπη, πρόσθεσε για τα παιδιά τους

karavatou8
Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και περιέγραψε, πώς κατάφεραν με τον πρώην σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, να διατηρήσουν την καλή σχέση που έχουν σήμερα, μετά το διαζύγιό τους,

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι μπορεί να πήραν διαζύγιο, αλλά η απόκτηση των δύο παιδιών τους είναι ένα μεγάλο δώρο στη ζωή της. «Το γεγονός ότι βρέθηκα με τον Κρατερό και όλο αυτό ήταν τόσο έντονο, και αυτή τη στιγμή μας ενώνουν αυτά τα δύο υπέροχα παιδιά μας, μέσα μου το αισθάνομαι ως ένα πολύ μεγάλο "δώρο", άσχετα με την κατάληξή του. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως υπάρχει στον κόσμο τόσο ανιδιοτελής αγάπη και είμαι πάρα πολύ ευτυχής που μπόρεσα να την αισθανθώ» δήλωσε η παρουσιάστρια στο Down Town Κύπρου και στην πορεία, εξήγησε ότι μετά τον χωρισμό, η ισορροπία στη μεταξύ τους σχέση ήρθε, αλλά όχι αμέσως.
krateros_karavatou_art

Κλείσιμο
Η ερώτηση που δέχτηκε ήταν, αν από αρχή υπήρξε ομαλή η μετάβαση σε αυτό το φιλικό επίπεδο σχέσης που έχουν σήμερα με τον ηθοποιό.

«Όχι. Όταν δύο άνθρωποι έχουν αποφασίσει να έχουν ένα κοινό δρόμο και μετά αντιλαμβάνονται ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, είναι κάτι που δεν είναι ευχάριστο και δεν γίνεται χωρίς πόνο και "βάρος" μέσα σου. Για να έρθει η ισορροπία χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και απόφαση και από τους δύο. Πρέπει να συμπλέουν και οι δύο και στον χωρισμό! Ακούγεται περίεργο, αλλά είναι έτσι. Και γίνεται! Όταν βάλεις σε προτεραιότητα αυτό που είναι το πιο σπουδαίο και το πιο σημαντικό: Τα παιδιά» απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε -συν μια- συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού - Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα


Σήμερα ο δεύτερος γύρος των εκλογών στη Γαλλία με ανοιχτό ενδεχόμενο να έχει η άκρα δεξιά την κοινοβουλευτική
πλειοψηφία


Επίθεση του Παντελή Καναράκη στη Ναταλία Γερμανού: Έβριζε τη Μενεγάκη πίσω από την πλάτη της - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης